Skip to main content

Αφιέρωμα της SUN: «Φετφατζίδης, ο Έλληνας Μέσι και οι άλλοι»

Η ηλεκτρονική έκδοση της αγγλικής εφημερίδας «Sun» πραγματοποίησε ένα αφιέρωμα με όσους παίκτες χαρακτηρίστηκαν στο ξεκίνημα τους ως οι «νέοι Μέσι»

Με αφορμή το περσινό ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Αμπντουλκαντίρ Ομούρ της Τραμπζονσπόρ ο οποίος είχε χαρακτηριστεί από πολλούς ως ο «Τούρκος Μέσι» η ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής εφημερίδας «SUN» έκανε ένα αφιέρωμα με όσους ποδοσφαιριστές πήραν στην... πλάτη τους την «ταμπέλα» του νέου Μέσι.

Στο δημοσίευμα των Άγγλων αναφέρονται αρκετά ονόματα με κάποια από αυτά να αφήνουν το στίγμα τους στον παγκόσμιο χάρτη του ποδοσφαίρου όπως ο Μοχάμεντ Σαλάχ και ο Σακίρι και άλλα να μην έχουν την πορεία που θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Μεταξύ άλλων οι συντάκτες της «SUN» επέλεξαν να συμπεριλάβουν στο αφιέρωμα τους τον Γιάννη Φετφατζίδη, χαρακτηρίζοντας τον ως το Έλληνα Μέσι. Συγκεκριμένα αναφερόμενοι στον άσο του Άρη τονίζουν: «Ο βραχύσωμος winger δεν έφθασε ποτέ εκεί που περίμεναν όταν πρωτοαγωνίστηκε στον Ολυμπιακό. Από τότε έχει παίξει στην Ιταλία και τη Σαουδική Αραβία, ενώ πλέον έχει επιστρέψει στην Ελλάδα για τον Άρη».

Επιπλέον ειδική αναφορά γίνεται και στον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και νυν Ερυθρού Αστέρα Μάρκο Μαρίν ο οποίος στην αρχή της καριέρας του χαρακτηρίστηκε ως ο Γερμανός Μέσι. «Στην Τσέλσι έφτασε το 2012 με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο όπως αρκετοί νεαροί δεν κατάφερε να πάρει όσες ευκαιρίες θα ήθελε. Στάλθηκε τέσσερις φορές δανεικός σε διάστημα τριών σεζόν και αγωνίσθηκε μόλις έξι φορές στην ομάδα του Λονδίνου. Από τότε ο Μάριν έχει κερδίσει τρόπαια σε Ελλάδα, Ισπανία και Σερβία», είναι τα όσα αναφέρει η αγγλική εφημερίδα για τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.