Skip to main content

Αυτοκτονία δείχνει η ιατροδικαστική του 53χρονου-Βρέθηκε 2ο σημείωμα

Η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, μια στο στήθος και μία στο κεφάλι - Επιβεβαιώνεται ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό του Σταύρου Δογιάκη επιβεβαιώνουν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.gr από τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής εξέτασης φαίνεται ότι είναι αυτοχειρία, ενώ δεν προκύπτουν στοιχεία που να δείχνουν εγκληματική ενέργεια.

Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες η σορός του Σταύρου Δογιάκη φέρει δύο τραύματα από σφαίρες, μια στο στήθος και μία στο κεφάλι. Το τραύμα στο στήθος είναι διαμπερές και δεν μπορούσε να επιφέρει ακαριαίο θάνατο. Ενδεχομένως θα μπορούσε να προκληθεί θάνατος στη συνέχεια, από αιμορραγία.

Το δεύτερο τραύμα από όπλο ήταν στο κεφάλι και αυτό που επέφερε τον ακαριαίο θάνατο.

Ο 53χρονος αδελφός του Δογιάκη ήταν αυτός που ειδοποίησε χθες τις αρχές για την εξαφάνισή του. Φέρεται, μάλιστα, να παρέδωσε στην αστυνομία σημείωμα του Σταύρου Δογιάκη με υπόνοιες για αυτοκτονία που βρήκε στο σπίτι του και τον όριζε ως κληρονόμο και διαχειριστή των οικονομικών του.

Ο Σταύρος Δογιάκης σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr είχε αποχωρήσει από την ταβέρνα Κρητικός, μεταβιβάζοντας το ποσοστό του στον αδελφό του και θα ξεκινούσε ένα νέο επιχειρηματικό εγχείρημα στο χώρο της εστίασης. Είχε ήδη νοικιάσει κάποιο χώρο στη Μεσογείων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προκύψει και ένα ζήτημα με μια μεγάλη πληρωμή ή ένα μεγάλο ενοίκιο. Ανθρωποι που τον συναναστρέφονταν, αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο Σταύρος Δογιάκης έμοιαζε μελαγχολικός.

Πηγή: iefimerida.gr