Skip to main content

Αυτοψία της Βούλας Πατουλίδου στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στη 18η Επαρχιακή οδό (φωτο)

Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στη 18η Επαρχιακή οδό

Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Επαρχιακή Οδό που συνδέει το Σκεπαστό με την Αρέθουσα Θεσσαλονίκης και εργασίες καθαρισμού στην Επαρχιακή Οδό που συνδέει τον Σοχό με το Σκεπαστό από την Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης.
 
Η Αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου πραγματοποίησε την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022, αυτοψία στις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Επαρχιακή Οδό που συνδέει το Σκεπαστό με την Αρέθουσα Θεσσαλονίκης.

Το έργο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, στη 18η Επαρχιακή οδό «Ρεντίνας-Βαμβακιάς-Αρέθουσας-Σκεπαστού» από τον οικισμό Σκεπαστού έως τον οικισμό Αρέθουσας.

Κατά την εκτέλεση των έργων η κίνηση των οχημάτων διενεργείται με εναλλάξ κυκλοφορία.

Οι εργασίες ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου έως και το Σάββατο 9 Ιουλίου και θα συνεχίσουν τη Δευτέρα 11 Ιουλίου έως και την Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με το Τμήμα Τροχαίας Λητής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Στη συνέχεια η κ. Πατουλίδου παρακολούθησε τις εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων και κοπής χόρτων στην  11η Επαρχιακή Οδό που συνδέει τον Σοχό με το Σκεπαστό.

Οι εργασίες καθαρισμού ξεκίνησαν τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες.