Skip to main content

Αγανάκτηση στη Θέρμη για τις απανωτές διακοπές νερού εν μέσω καύσωνα

Οι κάτοικοι του δήμου Θέρμης δηλώνουν αγανακτισμένοι από τις πολύωρες διακοπές νερού εν μέσω καύσωνα - Πού οφείλεται το πρόβλημα

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι του δήμου Θέρμης για τις απανωτές και πολύωρες διακοπές νερού, εδώ και περίπου δέκα μέρες, εν μέσω καύσωνα. 

Όπως καταγγέλουν κάτοικοι στη Voria.gr, οι διακοπές νερού κρατούν πολλές ώρες, ενώ πρόβλημα υπήρξε και σήμερα στην περιοχή της επέκτασης στη Θέρμη, όπου οι κάτοικοι έχουν μείνει χωρίς υδροδότηση από χθες το βράδυ.

«Οι διακοπές νερού κρατάνε καθημερινά πάνω από έξι ώρες, με αποκορύφωμα σήμερα που δεν έχουμε νερό από χθες το βράδυ» αναφέρουν κάτοικοι, τονίζοντας ότι παρά τις συνεχείς διαμαρτυρίες τους προς τη δημοτική αρχή, το πρόβλημα δεν έχει λυθεί.

Σύμφωνα με πηγές του δήμου Θέρμης, το πρόβλημα οφείλεται στις διακοπές ρεύματος λόγω βλαβών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ. Οι συνεχείς διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος έχουν ως αποτέλεσμα να μη λειτουργούν οι αντλίες και να αδειάζουν οι δεξαμενές και έτσι συγκεκριμένες περιοχές παραμένουν χωρίς νερό μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών από τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ.

Να σημειωθεί πως σε ανακοίνωσή της η ΔΕΥΑ Θέρμης αναφέρει πως η διακοπή υδροδότησης  που σημειώθηκε σήμερα στην επέκταση Θέρμης οφείλεται σε ηλεκτρολογική βλάβη η οποία και αποκαταστάθηκε. Η υπηρεσία προσθέτει πως η υδροδότηση επανέρχεται σταδιακά για το σύνολο του οικισμού.