Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΚΑΚΑΝ ΡΙΦΙΦΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ (ΦΩΤΟ)

Δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με τον πρήν ΥΠΟΙΚ.

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Οπως ο ίδιος γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές από το γραφείο του.

Πάντως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ούτε σε αυτή την περίπτωση έχασε το χιούμορ του: Αφού προειδοποίησε ότι «κανείς δεν πρόκειται να τους τρομοκρατήσει», παρακινεί τους δράστες να ψάξουν «όσο θέλουν» σε αυτά που αφαίρεσαν καθώς δεν υπάρχει τίποτε κρυφό.

«Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά», σχολιάζει.

Η ανάρτηση του κ. Τσακαλώτου εχει ως εξής: «Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.

Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.

Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ