Skip to main content

Αγωνία στα Λαγκαδίκια για τον 43χρονο αγνοούμενο αλιέα

Συγχωριανοί του αγνούμενου αναφέρουν ότι ο 43χρονος δεν είχε μεγάλη εμπειρία με τη βάρκα και επέλεξε ένα δύσκολο σημείο για αλιεία.

Κανένα ίχνος δεν έχει βρεθεί ακόμη από τον 43χρονο ψαρά με καταγωγή από τα Λαγκαδίκια δήμου Λαγκαδά, που αγνοείται από το μεσημέρι της Τετάρτης.

O 43χρονος μαζί με τη σύζυγο του πήγαν το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης να ψαρέψουν στην περιοχή των Κερδυλλίων, στον Στρυμωνικό Κόλπο. Υπο άγνωστες συνθήκες η βάρκα ανετράπη και η σύζυγος, η οποία φορούσε σωσίβιο, βγήκε κολυμπώντας στη στεριά, ενώ καθημερινά γίνονται έρευνες από σκάφη του Λιμενικού που αναζητούν τον άνδρα στα λασπώδη νερά του Στρυμωνικού Κόλπου.

Σύμφωνα με το lagadas.net, ο 43χρονος ψαράς δεν διέθετε μεγάλη εμπειρία στη βάρκα, με αποτέλεσμα πιθανόν η απειρία του να τον οδήγησε σε λάθη. Επίσης, το σημείο στο οποίο ψάρευε είναι δύσκολο, καθώς έμπειροι ψαράδες αναφέρουν πως υπάρχουν πολλές δίνες από την εκβολή του Στρυμόνα, με αποτέλεσμα να αποφεύγουν να ψαρεύουν εκεί.

Οσο περνά ο χρόνος, τόσο οι ελπίδες να βρεθεί ζωντανός λιγοστεύουν, με τους κατοίκους των Λαγκαδικίων να θυμούνται τις δύσκολες στιγμές που είχε περάσει τα τελευταία χρόνια η οικογένεια του 43χρονου.

Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα του 2018 το σπίτι της οικογένειας καταστράφηκε ολοσχερώς από πυρκαγιά, κάνοντας τους κόπους μιας ζωής στάχτη μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Η σύζυγος του αγνοούμενου ψαρά είναι καλά στην υγεία της, αν και σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση από το σοκ που της συνέβη και την αγωνία της για την ανεύρεση του 43χρονου.