Skip to main content

Αγρίνιο: Δύο αδελφές κατηγορείται ότι κακοποίησε ο ιερέας

Σύμφωνα με τις καταγελλίες των θυμάτων, ο παπάς είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη όταν το ένα θύμα ήταν 13 ετών - Βρήκαν στο λάπτοπ γυμνές φωτογραφίες

Περισσότερες πληροφορίες έρχονται στην επιφάνεια σχετικά με την καταγγελία γυναίκας για βιασμό από ιερέα στο Αγρίνιο, ο οποίος συνελήφθει και για κατοχή παιδικής πορνογραφίας.

Διαβάστε: Αγρίνιο: Ιερέας συνελήφθη για βιασμό και παιδική πορνογραφία

Συγκεκριμένα, τον 49χρονο ιερέας από την περιοχή του Αγρινίου κατήγγειλαν χθες στην αστυνομία δύο αδερφές.

Οι δύο αδερφές πήγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπογράμμισαν πως ο 49χρονος ιερέας το 2007 είχε προβεί σε σεξουαλική πράξη με την 27χρονη, όταν εκείνη ήταν 13 ετών ενώ η αδερφή της ανέφερε ότι και εκείνη είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από τον ιερέα.

Οι αρχές μετά την καταγγελία των δύο αδελφών, προχώρησαν σε έρευνα στο σπίτι του ιερέα, όπου και εντόπισαν στο λαπτοπ γυμνές φωτογραφίες του ίδιου και των δύο κοριτσιών όταν εκείνες ήταν ακόμη μικρές.

Αμέσως οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 49χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το protothema.gr, τα κορίτσια μαζί με την μητέρα τους, φιλοξενούνταν κατά διαστήματα στο σπίτι του ιερέα για λόγους οικονομικούς.

Για τον 49χρονο ιερέα έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.