Skip to main content

ΑΓΣ: Ημερίδα για τη νανοτεχνολογία στη γεωργική παραγωγή

Στους ομιλητές συγκαταλέγονται μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου της Σχολής και σπουδάστρια του Perrotis College.

Οι εφαρμογές της νανοτεχνολογίας στη γεωργική παραγωγή, θα βρεθούν στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Μαΐου (12:00).

Διοργανώνεται από τη Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στο πλαίσιο σχετικού ερευνητικού προγράμματος που γίνεται σε συνεργασία με το ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και το ΤΕΙ Καβάλας. Οι εργασίες θα φιλοξενηθούν στο αμφιθέατρο του εκπαιδευτικού κέντρου «Αλίκη Περρωτή» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Στους ομιλητές συγκαταλέγονται μαθητές της Β’ τάξης του Γενικού Λυκείου της Σχολής και σπουδάστρια του Perrotis College, οι οποίοι πήραν μέρος στην πειραματική προσπάθεια από τον Σεπτέμβριο 2018 για την απόκτηση εμπειρίας σε πειραματισμό κι εκπόνηση πτυχιακής εργασίας, αντίστοιχα.

Πρόγραμμα

12:00 Προσέλευση και καλωσόρισμα
12:10 Δρ. Ε. Φάββας, Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος»
12:30 Κ. Ζουκίδης (M.Sc., Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης), Κ. Ακριτίδου, Ε. Βουδούρη, Δ. Σαμπατάκος και Σ. Σαπαντζή, (Γενικό Λύκειο Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής) και Μ. Χατζηαθανασίου (Perrotis College)
13.10 Συζήτηση-Συμπεράσματα