Skip to main content

Αηδονόπουλος: Πλάκα έχει ο Τσίπρας που αγνοεί τα πεπραγμένα Μπουτάρη

Με αφορμή τη χθεσινή κουβέντα του πρωθυπουργού σε δημοσιογράφους στο περιθώριο του Thessaloniki Summit, ότι ο Γιάννης Μπουτάρης «θα κάνει πλάκα».

Σκωπτικά σχολίασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Χάρης Αηδονόπουλος τη χθεσινή κουβέντα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα σε δημοσιογραφικό πηγαδάκι στο περιθώριο του Thessaloniki Summit, ότι ο Γιάννης Μπουτάρης «θα κάνει πλάκα», εάν κατέβει στις εκλογές.

«Θέλω να πληροφορήσω τον πρωθυπουργό οτι οι μέχρι τώρα θητείες κάποιων αιρετών δεν είχαν καθόλου πλάκα για τους Θεσσαλονικείς. Πλάκα έχει ο κ.Τσίπρας με την άγνοια του για τα πεπραγμένα τη Δημοτικής Αρχής, τα βρώμικα πέζοδρομια,το κυκλοφοριακό χάος,τις παγωμένες αλατιέρες,την απουσία έργων υποδομής,τις επιλεκτικές αναπλάσεις,τα αλληλομαχαιρώματα στην Δημοτική παράταξη του κου Μπουτάρη και άλλα πολλά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αηδονόπουλος.

Ο ίδιος επισήμανε πως οι επιτόπιοι πρώην και νυν εισηγητές και πληροφοριοδότες του πρωθυπουργού, «ή δεν έχουν ιδέα ή δεν τον ενημερώνουν για την αλήθεια μιας πόλης που διοικείται απο άτομα που απαξιώνουν συμπολίτες και εργαζόμενους αμφισβητώντας δείκτες νοημοσύνης και καταγωγής».

Ο κ. Αηδονόπουλος ξεκαθάρισε ότι «η δικη μας παραταξη,”συνεργεια#πρωτα η πολη μας”κατεβαινει χωρις κομματικα προσωπεια με στοχο να δωσει στους Θεσσαλονικεις πισω τα πραγματικα χαμογελα αντι για τα μειδιαματα και τους ατεισμους που προκαλει η αλαζονεια και η υπεροψια του κου Μπουταρη και των συν αυτω».