Skip to main content

«Aigli Care»: Η νέα πρότυπη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων στο Ωραιόκαστρο

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αίγλη απευθύνεται τόσο σε αυτό-εξυπηρετούμενα άτομα της τρίτης ηλικίας όσο και σε μη αυτό-εξυπηρετούμενα.

Μία νέα σελίδα ανοίγεται στον κλάδο της φροντίδας ηλικιωμένων στο Ωραιόκαστρο, από την οικογένεια Τσάμπουρα.

Μετά την πολύχρονη ενασχόληση της με τον ξενοδοχειακό τομέα, κάνει στροφή στον κλάδο των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ), με όραμα και μοναδικό της σκοπό την παροχή μιας καλαίσθητης, πρότυπης μονάδας, με premium παροχές και υπηρεσίες, ιδανική για τη φιλοξενία ατόμων της τρίτης ηλικίας.

Τι είναι αυτό που κάνει την «Αίγλη» διαφορετική;

Συχνά, σε άτομα μεγαλύτερης ηλικίας συναντούμε πληθώρα σκέψεων και συναισθημάτων, που μερικές φορές μπορεί να προέρχονται από την μοναξιά και την έλλειψη δραστηριοτήτων. Δεν είναι λίγες οι φορές, όπου ένα άτομο μπορεί να εκφράζει, χωρίς προφανή αιτία, έλλειψη καλής διάθεσης, απραγία ή ακόμη και έλλειψη ενδιαφερόντων.

Η εξιδεικευμένη ομάδα της «Αίγλης» θέλει να χαρίσει σε αυτούς τους ανθρώπους ένα περιβάλλον ονειρεμένο γεμάτο από δραστηριότητες και συντροφικότητα. Είναι ωφέλιμο τόσο για τα ίδια τα άτομα όσο και για τον περίγυρο τους, να κρατούμε ζωντανό το ενδιαφέρον τους με δραστηριότητες και δημιουργική απασχόληση μέσα στην ημέρα.

Η ιδέα της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ) Aigli Care γεννήθηκε γι’ αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Αυτό που θα την ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες ΜΦΗ είναι ότι το κυρίαρχο μέλημά της θα είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας ζωής των ενοίκων, με γνώμονα πάντα την ενσυναίσθηση απέναντι στα άτομα της τρίτης ηλικίας και των αναγκών τους. Για αυτό το σκοπό, έχει ήδη ενταχθεί στο δυναμικό της εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Σημαντικό είναι να αναφερθεί, πως είναι εκείνοι που σχεδιάζουν και δημιουργούν την «Αίγλη».

Τι θα παρέχει η «Αίγλη» στους ενοίκους της

Η Αίγλη κάνει τη λέξη φροντίδα πράξη, είναι συνώνυμο της παρέας και της όμορφης διαβίωσης. Με εγκαταστάσεις σε ένα όμορφο, ήσυχο και φυσικό περιβάλλον, με ιδιαιτέρους χώρους αλλά και εύκολη πρόσβαση, λόγω της εγγύτητας της στην Εγνατία οδό, η Αίγλη επιθυμεί να αποτελεί την ιδανική επιλογή στη φροντίδα ηλικιωμένων.

Όλη την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, θα είναι ενεργό το έμπειρο προσωπικό που έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να προσφέρει στους ενοίκους της μία υπέροχη καθημερινότητα.

Εκτός από τους μόνιμο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, μεταξύ αυτών καρδιολόγος, παθολόγος, ψυχολόγος, κ.α., θα υπάρχουν εξωτερικοί ιατροί διαφορετικών ειδικοτήτων για τις περιπτώσεις που χρειάζεται.

Το πρόγραμμα του κέντρου εγγυάται τουλάχιστον δέκα διαφορετικές δραστηριότητες ανά εβδομάδα, είτε πρόκειται για δημιουργική απασχόληση είτε για ψυχαγωγία. Μεταξύ άλλων, στη μονάδα της «Αίγλης» θα βρείτε δραστηριότητες όπως μαγειρική, καλλιέργεια κήπου, ραπτική, γυμναστική-φυσικοθεραπεία, οικογενειακή συνάντηση, καλλιτεχνικές βραδιές, διαδραστικά παιχνίδια, και πολλές ακόμα δραστηριότητες θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των ενοίκων. Επιπλέον, θα υπάρχει διαθέσιμη πισίνα, ατομικά μπαλκόνια με καθιστικό σε κάθε δωμάτιο, αίθουσα κινηματογράφου, γυμναστήριο, αίθουσες αισθητικής περιποίησης και αλλά πολλά αναλόγως τις ανάγκες και τις προσωπικές απαιτήσεις των ενοίκων.

Σε ποιους απευθύνεται

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Αίγλη θα απευθύνεται τόσο σε αυτό-εξυπηρετούμενα άτομα της τρίτης ηλικίας, όσο και σε μη αυτό-εξυπηρετούμενα, παρέχοντάς τους την απαραίτητη φροντίδα και ιατρική περίθαλψη με 24ώρη επίβλεψη.

Επιπλέον, θα μπορεί να αναλάβει αννοιακές περιπτώσεις, ή άτομα με Αλτσχάιμερ, καθώς και άτομα τα οποία είχαν πρόσφατα κάποιο ατύχημα ή χειρουργείο και χρειάζονται φροντίδα μετά την αποκατάστασή τους.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα aigli.care και ενημερωθείτε για τον τρόπο λειτουργίας της μονάδας ή μάθετε περισσότερες πληροφορίες από το εξειδικευμένο προσωπικό.

Πληροφορίες

Τηλέφωνο επικοινωνίας: +30 2310 788 786

Email: info@aigli.care

Διεύθυνση: Συμμαχική Οδός Διαβατών – Ωραιοκάστρου, 57013

www.aigli.care