Skip to main content

Ακυρώνουν το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη οι οπαδοί της Μαρσέιγ υπό τον φόβο επεισοδίων (φωτο)

Αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη απόφαση της UEFA, οι Μασσαλοί ακυρώνουν το προγραμματισμένο ταξίδι τους, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.

Οι οπαδοί της Μαρσέιγ, όπως όλα δείχνουν, δεν θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα για την ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Europa Conference League.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, αν και ακόμη δεν υπάρχει επίσημη απόφαση της UEFA, οι Μασσαλοί ακυρώνουν το προγραμματισμένο ταξίδι τους, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων.
Τα όσα έγιναν στο πρώτο ματς έχουν θορυβήσει την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία, αλλά και τα κλαμπ των οργανωμένων οπαδών της ομάδας της Μαρσέιγ, που με ανακοινώσεις τους αναφέρουν πως δεν θα πραγματοποιήσουν εκδρομή στην Θεσσαλονίκη.

«Τα κλαμπ φιλάθλων της Μαρσέιγ ακύρωσαν το προγραμματισμένο ταξίδι τους με προορισμό τη Θεσσαλονίκη την ερχόμενη Πέμπτη. Μια απόφαση που αποτελεί συνέχεια των επεισοδίων που έγιναν στη Μασσαλία. Τα κλαμπ φιλάθλων της Μαρσέιγ έχουν ήδη ενημερώσει τα μέλη τους. Δεν θα υπάρχουν οπαδοί της ομάδας στις εξέδρες του γηπέδου της Τούμπας, της έδρας του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Το στοίχημα είναι μεγάλο για την Μαρσέιγ. Μετά τη νίκη τους εντός έδρας με σκορ 2-1, η ρεβάνς με τους Έλληνες μπορεί να τους επιτρέψει να φτάσουν στα ημιτελικά του Conference League...».

Να τονιστεί ωστόσο πως η UEFA θα αποφασίσει τις επόμενες ημέρες για το τι θα πράξει εν όψει της ρεβάνς, μετά την συνάντηση με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, αλλά αν ισχύουν τα όσα γράφονται στη Γαλλία, τότε το ματς θα γίνει ούτως ή άλλως χωρίς φιλοξενούμενους οπαδούς.