Skip to main content

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις στο αεροδρόμιο Μακεδονία

Ταλαιπωρία για τους ταξιδιώτες από και προς τη Θεσσαλονίκης εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης που δημιουργεί προβλήματα στις προσγειώσεις.

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων καταγράφηκαν από το πρωί στο αεροδρόμιο Μακεδονία εξαιτίας της χαμηλής νέφωσης που επικρατεί στην περιοχή και δημιουργεί προβλήματα στις προσγειώσεις των αεροπλάνων.

Έξι πτήσεις προς τη Θεσσαλονίκη ακυρώθηκαν, πολλές πτήσεις βρίσκονται σε καθυστέρηση, μία πτήση της Ryanair από Αθήνα επέστρεψε στο Ελ.Βενιζέλος, πτήση της ίδιας εταιρείας από Νυρεμβέργη προσγειώθηκε στην Αθήνα, ενώ στο Ελ. Βενιζέλος προσγειώθηκε και πτήση της Blue Air από Λάρνακα.

Μετά τη 1 το μεσημέρι οι καιρικές συνθήκες βελτιώθηκαν και άρχισαν να πραγματοποιούνται προσγειώσεις. Ωστόσο, χρειάζεται χρόνος για να ομαλοποιηθεί το πρόγραμμα των πτήσεων.

Τα εκχιονιστικά μηχανήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα, αλλά δεν χρειάστηκε να παρέμβουν, καθώς η χιονόπτωση ξεκίνησε σχετικά αργά.

Το επιβατικό κοινό που προγραμματίζει να μετακινηθεί αεροπορικώς από και προς τη Θεσσαλονίκη καλείται να ενημερώνεται για τον προγραμματισμό των πτήσεων, είτε επικοινωνώντας με την αεροπορική εταιρεία που ταξιδεύει ή τον ταξιδιωτικό πράκτορα, είτε από την επίσημη ιστοσελίδα του Αεροδρομίου www.skg-airport.gr.