Skip to main content

Κουκάκι: Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη 46χρονη σύζυγό του - Επιχείρησε να αυτοκτονήσει

Τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε μια λίμνη αίματος - Ο 55χρονος επιχείρησε να αυτοκτονήσει και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φρουρούμενος

Μία ακόμα γυναικοκτονία με δράστη  55χρονο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο Κουκάκι, στην Αθήνα. Ο δράτης, που φέρεται να σκότωσε τη γυναίκα του με κουζινομάχαιρο στο σπίτι τους επιχείρησε λίγο αργότερα να βάλει τέλος στη ζωή του αλλά αφού εντοπίστηκε από τις αρχές, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ.

Οι λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος προκαλούν σοκ. Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε την 46χρονη μετά από καβγά που είχε το ζευγάρι προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό της με το κουζινομάχαιρο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βρεθεί.

Όλα έγιναν λίγο μετά τη 1 τη νύχτα στο διαμέρισμα επί της οδού Ματρόζου και τη νεκρή γυναίκα εντόπισε ο γιος της μέσα σε ένα λουτρό αίματος ειδοποιώντας άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Ο δράστης φέρεται να μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την άτυχη γυναίκα, χτυπώντας την με το κουζινομάχαιρο στο θώρακα και στη συνέχεια, λένε οι πληροφορίες, τηλεφώνησε στον 24χρονο γιο τους λέγοντάς του «Σκότωσα τη μητέρα σου». Ο νεαρός που βρικόταν εκτός σπιτιού, επέστρεψε αμέσως και βρήκε τη μητέρα του μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο συζυγοκτόνος έφυγε από το σπίτι μετά το έγκλημα ενώ στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που θα εξετάσει τη σορό της άτυχης γυναίκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές ο συζυγοκτόνος αμέσως μετά την πράξη του κατευθύνθηκε προς το παραλιακό μέτωπο της Αττικής, την Παλαιά Φώκαια και βούτηξε στη θάλασσα για να βάλει τέλος στην ζωή του, βουτώντας στη θάλλασα.

Όμως τον άνδρα εντόπισαν περαστικοί ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ και αυτήν την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΚΑΤ φρουρούμενος.

Η γυναίκα είχε μαχαιριές στο θώρακα και ήταν τυλιγμένη σε υφάσματα που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν οι κουρτίνες του σπιτιού.