Skip to main content

Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Αφήνουν λουλούδια στην πόρτα του γυμναστηρίου του στην Πολίχνη

Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής στο άκουσμα της είδησης έσπευσαν να αφήσουν λίγα λουλούδια στην πόρτα του γυμναστηρίου στην οδό Φιλίππου.

Συγκλονισμένη από τον θάνατο του ολυμπιονίκη Αλεξάνδρου Νικολαΐδη είναι η γειτονιά στην Πολίχνη, στη δυτική Θεσσαλονίκη, όπου διατηρούσε γυμναστήριο.

Περαστικοί και κάτοικοι της περιοχής στο άκουσμα της είδησης έσπευσαν να αφήσουν λίγα λουλούδια στην πόρτα του γυμναστηρίου στην οδό Φιλίππου.

Σοκ: Απεβίωσε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Η συγκλονιστική μετά θάνατον ανάρτηση

Μια κυρία, μιλώντας στη Voria.gr, ανέφερε ότι εδώ και χρόνια πηγαίνει στο γυμναστήριο και δήλωσε συγκλονισμένη από τον θάνατό του.

«Καταπληκτικό παιδί ο Αλέξανδρος. Δεν το πιστεύω αυτό που έγινε. Έρχομαι στο γυμναστήριο και δεν κατάλαβα τίποτα. Σήμερα το πρωί είδα την ανάρτηση στο Facebook» είπε συγκινημένη.

Περαστικοί από το σημείο γυρνούν το βλέμμα τους προς το γυμναστήριο και μονόλογουν «κρίμα το παλληκάρι».

«Ήταν ο Ολυμπιονίκης της γειτονιάς μας και της πατρίδας μας. Τον γνωρίζαμε από μικρό, ήταν πρότυπο, σπουδαίος αθλητής με ιδεώδη», έλεγε άλλος κύριος από τη γειτονιά. «Μακάρι όλοι να είχαν τη χρυσή καρδιά που είχε αυτός και να ακολουθήσουν το παράδειγμά του», ανέφεραν άτομα που τον γνώριζαν από την περιοχή. 

Αύριο η κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του