Skip to main content

Αλεξανδρούπολη: Νεκρή 26χρονη σε τροχαίο με μηχανή

Μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Μια νεαρή κοπέλα νεκρή και ένας άνδρας τραυματίας είναι ο τραγικός απολόγισμός του σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε τα ξημερώματα στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 6 το πρωί της Παρασκευής στην οδό 14ης Μαΐου λίγο πριν τη διασταύρωση με την Εθν. Αντιστάσεως, στο πρώην ΚΑΠΗ.

Η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού με τα δύο νεαρά άτομα, μια κοπέλα 26χρονων και έναν νεαρό άνδρα επιβαίνοντες, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Η σύγκρουση ήταν σφορδή, καθώς η μοτοσικλέτα καρφώθηκε με σφοδρότητα στο πίσω μέρος του σταθμευμένου ΙΧ. Το τραγικό αποτέλεσμα της σύγκρουσης είναι η κοπέλα να χάσει τη ζωή της ενώ ο οδηγός της μηχανής να μεταφερθεί ελαφριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η είδηση του θανάτου της κοπέλας έχει σκορπίσει την θλίψη στους οικείους τους που δεν μπορούν να βρουν παρηγοριά πουθενά.

Η τροχαία διενεργεί έρευνα για τα αίτια του τροχαίου.

Πηγή: e-evros.gr