Skip to main content

Αλεξόπουλος: Ανελέητος πόλεμος λάσπης προς το όνομά μου - Δεν έκανα μήνυση στην 24χρονη

Δυστυχώς, όσοι άσκησαν και συνεχίζουν να ασκούν αυτόν τον πόλεμο λάσπης εις βάρος μου, οδήγησαν στην εξέλιξη που είχαμε σήμερα, δήλωσε ο δικηγόρος

Σε δήλωση προέβη σήμερα το πρωί ο δικηγόρος Θεόφιλος Αλεξόπουλος, μετά την επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Θ. Αλεξόπουλος είναι ο δικηγόρος τον οποίο η 24χρονη Γεωργία Μπίκα είχε καταγγείλει ότι την απείλησε φραστικά, μέσα στο αστυνομικό τμήμα του Λευκού Πύργου, όπου εκείνη κατήγγειλε τον βιασμό της στυη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Έκρηξη από γκαζάκια σε δικηγορικό γραφείο στην Εγνατία (φωτο)

Ο δικηγόρος δήλωσε ότι «εδώ και δύο εβδομάδες έχω στοχοποιηθεί εγώ προσωπικά , η οικογένεια μου και δυστυχώς  οι συνεργάτες μου γύρω από έναν ανελέητο πόλεμο λάσπης προς το όνομά μου. Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Από τον Ιανουάριο δεν έχω καμία εμπλοκή με τη συγκεκριμένη υπόθεση. Ουδέποτε άσκησα κανενός είδους βία, φραστική ή οποιαδήποτε άλλη εις βάρος της 24χρονης, όπως ψευδώς καταγγέλθει ενώπιον του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκης».

Πρόσθεσε επίσης ότι «ευτυχώς, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις όλων των εμπλεκόμενων μερών, η αλήθεια όσον αφορά τη σε βάρος φερόμενη καταγγελία έχει ήδη λάμψει και θα γίνει γνωστή σε εσάς. Ουδέποτε κατέθεσα μήνυση σε βάρος της 24χρονης, όπως ψευδώς έχει αναφερθεί. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα την αλήθεια, ότι δεν είχα καμία, μα καμία συμμετοχή για ό,τι είχε καταγγελθεί εις βάρος μου. Να προσθέσω ότι από την πρώτη στιγμή που καταγγέλθηκε αυτό εις βάρος μου, ζήτησα εγώ ίδιος με έγγραφο από τον προϊστάμενο Εισαγγελείας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης να επισπευστούν οι διαδικασίες, προκειμένου μία ώρα αρχύτερα να λάμψει η αλήθεια σε σχέση με το συγκεκριμένο γεγονός, δηλαδή της φερόμενης δικής μου φραστικής επίθεσης. Δυστυχώς, όσοι άσκησαν και συνεχίζουν να ασκούν αυτόν τον πόλεμο λάσπης εις βάρος μου, οδήγησαν σε αυτήν την εξέλιξη την οποία είχαμε σήμερα».

Ο δικηγόρος τόνισε ότι υπήρξαν μόνο υλικές ζημιες, καθώς η επίθεση συνέβη νωρίς το πρωί και δεν υπήρχαν άτομα στο γραφείο. «Ελπίζω όλο αυτό να τελειώσει εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά.