Skip to main content

Αλγερινός ποδοσφαιριστής πέθανε από καρδιακή προσβολή στο γήπεδο

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε όταν... τράκαρε πάνω στον τερματοφύλακα της ομάδας του στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου εκτός έδρας αναμέτρησης

Το ποδόσφαιρο της Αλγερίας θρηνεί την απώλεια του Σοφιάν Λουκάρ, ο οποίος, όπως μετέδωσε τοπικό ειδησεογραφικό μέσο, υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας του, σε αναμέτρηση για το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας που διεξήχθη σήμερα στο Οράν.

Το πρακτορείο APS ανέφερε ότι ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν στην Μουλούντια Σαΐντα, τραυματίστηκε όταν... τράκαρε πάνω στον τερματοφύλακα της ομάδας του στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου της εκτός έδρας αναμέτρησης με την ASM Οράν.

Ο εκλιπών συνέχισε να αγωνίζεται, αφού το ιατρικό επιτελείο της ομάδας του τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες, αλλά, σύμφωνα με το πρακτορείο, περίπου δέκα λεπτά μετά κατέρρευσε. Ο Λουκάρ διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αλλά, όπως μετέδωσε το APS, εξέπνευσε καθ' οδόν από καρδιακή προσβολή. Όταν οι δύο ομάδες πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση του θανάτου του, εγκατέλειψαν τον αγώνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ