Skip to main content

All you want is Greece: Η καμπάνια του ΕΟΤ για τη νέα τουριστική σεζόν

Παρουσιάστηκε η τουριστική καμπάνια του ΕΟΤ για τη σεζόν 2021, αναδεικνύοντας τις μοναδικές ομορφιές της χώρας μας μέσα από πέντε βίντεο.

Τις σπάνιες ομορφιές της χώρας αναδεικνύουν τα εντυπωσιακά βίντεο της καμπάνιας του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού για την τουριστική σεζόν 2021 που παρουσιάστηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

Στα βίντεο που δημιούργησε ο ΕΟΤ με σλόγκαν «All you want is Greece» υπάρχουν διαφορετικά σκετσάκια. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται διάφορα ζευγάρια που αναρωτιούνται «πού θα βρω ηρεμία» και η απάντηση είναι η Ελλάδα.

Τα βίντεο αναδεικνύουν παράλληλα τον πλούτο που διαθέτει η χώρα, ό,τι και αν ζητάει ο κάθε τουρίστας.

Οι παραλίες, η ηρεμία, το φαγητό, οι αρχαιολογικοί χώροι, τα αξιοθέατα, ακόμα και ένα... φυσικό μαύρισμα είναι ανάμεσα σε αυτά που ζητούν οι «πρωταγωνιστές» των βίντεο του ΕΟΤ για τον ελληνικό τουρισμό.

Δείτε τα βίντεο:

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, μιλώντας στην εκδήλωση για την έναρξη του Ελληνικού Τουρισμού 2021 «Ανοίγουμε Πανιά!», είπε:

«Το 2020 ο τουρισμός κέρδισε ένα δύσκολο στοίχημα, για αυτό η χώρα μας βραβεύτηκε ως πρωτοπόρος στο άνοιγμα του τουριστικού κλάδου.

Ο στόχος και το καθήκον που είχαμε πέρυσι ήταν να κρατήσουμε ζωντανό τον ελληνικό τουρισμό. Σήμερα η χώρα μας προβάλλεται ως υπόδειγμα διαχείρισης της πανδημίας και σε σχέση με τον ελληνικό τουρισμό.

Ο ελληνικός τουρισμός έδειξε ότι δίνει μάχες και τις κερδίζει. Στοίχημα για οι 2021: «Ανοίγουμε πανιά» με ασφάλεια».

Ο γενικός γραμματέας του ΕΟΤ, Δημήτρης Φραγκάκης δήλωσε:

«Μέσα σε διάστημα 9 μηνών υλοποιήσαμε 4 καμπάνιες για τον ελληνικό τουρισμό. Δημιουργήσαμε μια παρακαταθήκη ενόψει της φετινής σεζόν.

Το 2020 ήταν η χρονιά της επιβίωσης. Το 2021 είναι η χρονιά της ανάκαμψης.

Προβολή της χώρας στο εξωτερικό θα γίνει σε δύο πυλώνες: Ένα νέο αφήγημα πέραν από το «ήλιος και θάλασσα» στο τρίπτυχο άνθρωποι-αξίες- εμπειρίες. Κεντρικό μότο το «All you want is Greece». Δεύτερος πυλώνας η διαφημιστική εκστρατεία, προϋπολογισμού 22,9 εκατ. ευρώ».