Skip to main content

Αλλαγή σκυτάλης στον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης:Νέος πρόεδρος ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης

Ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης επικράτησε του αντιπάλου του Στάθη Κουτσοχήνα συγκεντρώνοντας ποσοστό 53,64% στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΔΣΘ.

Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης εκλέχθηκε ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης, που αναμετρήθηκε στον δεύτερο γύρο με τον Στάθη Κουτσοχήνα, πρόεδρο της τριετίας που μας πέρασε.

Ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης, επικεφαλής του συνδυασμού «Δικηγορική Πρωτοπορία» συγκέντρωσε 1.600 ψήφους και ποσοστό 53,64% επικρατώντας του Στάθη Κουτσοχήνα, επικεφαλής του συνδυασμού «Η Δικηγορία Μπροστά» που πήρε 1.383 ψήφους και ποσοστό 46,36%.

Διαβάστε - Θεσσαλονίκη: Φινοκαλιώτης-Κουτσοχήνας στη μάχη για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου

Συνολικά στον δεύτερο γύρο των εκλογών, που πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, ψήφισαν 3.125 δικηγόροι εκ των 6.446 εγγεγραμμένων μελών του Συλλόγου. Το ποσοστό συμμετοχής ήταν 48.48% με 2.983 έγκυρα, 49 άκυρα και 93 λευκά.

«Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους που μας τίμησαν και μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορέσουμε με τις δυνάμεις μας να παλέψουμε για μία καλύτερη μέρα για τη δικηγορία. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε στη Voria.gr ο Δημήτρης Φινοκαλιώτης μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.