Skip to main content

ALUMIL Academy: Ξεκίνησαν οι εγγραφές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Όσα πρέπει να ξέρετε

H ALUMIL Academy, η πρώτη ιδιωτική σχολή για τον κλάδο του Αλουμινίου στην Ελλάδα, ξεκινάει τον Φεβρουάριο δεύτερη χρονιά λειτουργίας

H ALUMIL Academy, η πρώτη ιδιωτική σχολή για τον κλάδο του Αλουμινίου στην Ελλάδα, ξεκινάει τον Φεβρουάριο δεύτερη χρονιά λειτουργίας της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των σπουδών για δεκάδες νέους που την εμπιστεύτηκαν πέρσι, η Ακαδημία της ALUMIL  για εκπαίδευση και κατάρτιση Κατασκευαστών Συστημάτων Αλουμινίου, ανακοινώνει επίσημα την έναρξη εγγραφών για το επερχόμενο ακαδημαϊκό έτος.
  
Σε ποιους απευθύνεται η Ακαδημία; 
 
-Σε νέους ανθρώπους που επιθυμούν να ξεκινήσουν την καριέρα τους στον Κατασκευαστικό χώρο του Αλουμινίου. 
-Σε όσους/όσες θέλουν να κάνουν στροφή στην επαγγελματική τους πορεία και να ανοίξουν ένα νέο μονοπάτι καριέρας και να εισέλθουν σε έναν κλάδο με τεράστια δυναμική και ευκαιρίες εργασίας. 
-Σε ανθρώπους του Κατασκευαστικού κλάδου, που αναζητούν τρόπο να αναπτύξουν περαιτέρω τις τεχνικές τους γνώσεις και να βελτιώσουν την επιχείρησή τους έναντι του ανταγωνισμού. 
 
Περιεχόμενο και Διάρκεια σπουδών 
 
Το πρόγραμμα της  Επαγγελματικής Κατάρτισης  προσφέρει ετήσιο κύκλο σπουδών χωρισμένο σε δύο ακαδημαϊκά εξάμηνα και συνδυάζει θεωρητική διδασκαλία και πρακτική εφαρμογή. Τα μαθήματα γίνονται στα εργαστήρια της εταιρείας με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού.  
 
Με την ολοκλήρωση των σπουδών σου θα έχεις αποκτήσει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, που θα σου επιτρέπουν να προχωρήσεις στην κατασκευή, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή κουφωμάτων αλουμινίου. 
Επιπλέον, θα λάβεις επίσημη Πιστοποίηση, η οποία θα αποδεικνύει την ολοκλήρωση της φοίτησής σου και θα αποτελεί το εφαλτήριό σου στον κατασκευαστικό κλάδο, με τη σφραγίδα και την αξιοπιστία της ALUMIL.
 
Γιατί να ξεκινήσεις τις σπουδές σου στην ALUMIL Academy; 
 
Ο κλάδος του Αλουμινίου είναι ο 2ος πιο εξαγωγικός στη χώρα μας, με πολλαπλές δυνατότητες για έναν επαγγελματία. Η φοίτησή σου στην ALUMIL Academy, όχι μόνο σου παρέχει κορυφαία κατάρτιση για μια καριέρα στον κατασκευαστικό χώρο, αλλά επίσης σε συνδέει με την αγορά εργασίας και σου ανοίγει την πόρτα στο ευρύ δίκτυο συνεργατών της ALUMIL. 
 
Η έναρξη της δεύτερης ακαδημαϊκής χρονιάς σού δίνει τη δυνατότητα να σπουδάσεις ένα επάγγελμα με πολλές ευκαιρίες καριέρας και να εισέλθεις με γερές βάσεις στον χώρο της κατασκευής Συστημάτων Αλουμινίου. 
 
Το όραμα της ALUMIL για Κατασκευαστική Αριστεία περνάει μέσα από την ALUMIL Academy.
Γίνε και εσύ μέρος του μέλλοντος! 
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της ALUMIL Academy.