Skip to main content

Αμανατίδης: Η συγγνώμη χωρίς ανάληψη πολιτικής ευθύνης είναι κενή περιεχομένου

Ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «η πολιτική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον Μητσοτάκη» για τις «αποτυχίες της κυβέρνησης».

«Η συγγνώμη χωρίς ανάληψη πολιτικής ευθύνης είναι κενή περιεχομένου» τόνισε, μιλώντας σήμερα στο ρ/σ «Flash 99,4», ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Γιάννης Αμανατίδης.

«Η πολιτική ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τον κ. Μητσοτάκη» υπογράμμισε, «που εγκαθίδρυσε το εντός εισαγωγικών επιτελικό κράτος, το οποίο έχει συνοδευτεί από μια σειρά αποτυχιών».

Πανδημία, ακρίβεια, κακοκαιρία, φωτιές και πλημμύρες, ήταν αυτά που σημείωσε, ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών για να καταδείξει τα λάθη, και την αποτυχία των κυβερνητικών επιλογών και πολιτικών, όπως υποστηρίζει.

Ερωτηθείς στη συνέχεια για την πρόσφατη δημοσκόπηση, που παρουσιάστηκε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό,  απάντησε πως «δεν εμπίπτει στην σφαίρα της σοβαρότητας για να σχολιαστεί».

«Με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα, που εδώ και δύο χρόνια ασκήσαμε αντιπολίτευση, ακριβώς και λόγω των συνθηκών, σταθμίζοντας ότι η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο, με εκατό θανάτους την ημέρα, εκτιμούμε πως δεν έχουμε άλλη διέξοδο πέραν αυτής της προσφυγής  στην λαϊκή ετυμηγορία» επισήμανε.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Αμανατίδη στον Λάζαρο Θεοδωρακίδη: