Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022
x

ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ SEAJETS ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΗ ΣΑΜΟ

Μετά από αίτημα των αρμόδιων φορέων, η εταιρεία προσέφερε τη δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά των πυροσβεστικών δυνάμεων στο νησί.

Στο αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και του Υφυπουργείου Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων ανταποκρίθηκε άμεση η SEAJETS προκειμένου να συνδράμει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς που ξέσπασε στη Σάμο.

Σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας I. Πλακιωτάκη, η SEAJETS προσέφερε τη δωρεάν ακτοπλοϊκή μεταφορά των πυροσβεστικών δυνάμεων και το AQUA JEWEL αναχώρησε εντός 2 ωρών από την ενημέρωση στη 01:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής και έφτασε στο νησί της Σάμου, μεταφέροντας 67 πυροσβέστες και 27 οχήματα τα οποία ήδη από τις πρωινές ώρες επιχειρούν στο νησί.

«H SEAJETS βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες των νησιωτών του Αιγαίου, καθώς με την ίδια αμεσότητα ανταποκρίθηκε σε παρόμοιο αίτημα στις 26/6 και μετέφερε από την Κρήτη προς την Κάρπαθο με το Paros Jet πυροσβέστες και οχήματα που επιτυχώς κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά» σημειώνει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση.

Το AQUA JEWEL θα αναχωρήσει από το λιμάνι του Πειραιά για Κύθηρα –Αντικύθηρα – Κίσσαμο σήμερα Παρασκευή 16/7 στις 21:30 αντί για τις 15:00 που ήταν προγραμματισμένο.

Η SEAJETS πιστή στις αρχές της θα συνεχίσει να δίνει το παρών στα έκτακτα, επείγοντα και ουσιαστικά προβλήματα που προκύπτουν στο Αιγαίο αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι στηρίζει τα νησιά και τους κατοίκους  του Αιγαίου σε θέματα που αφορούν την υγεία, την προστασία, την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό, και το περιβάλλον, καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ