Skip to main content

Πώς οι ανακαινίσεις οδηγούν σε αποδοτική εκμετάλλευση των ακινήτων

Το success story της τεχνικής εταιρείας ΑΝΑΔΟΜΩ που ανακαινίζει ακίνητα στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρεια Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ο αριθμός των ανακαινίσεων σε οικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους και σύμφωνα με τους ειδικούς η τάση αυτή θα συνεχίσει να είναι ανοδική. Οι λόγοι είναι τόσο κοινωνικοί όσο και οικονομικοί, καθώς εκτός από την αναπόφευκτη φθορά ενός ακινήτου με το πέρασμα των χρόνων, αλλάζουν και οι ανάγκες των ανθρώπων. Η έλευση ενός παιδιού αλλά και η επιθυμία για ανανέωση οδηγεί σε μία μερική ή πλήρη ανακαίνιση μιας κατοικίας η οποία αλλάζει την διάθεση αλλά και την λειτουργικότητα του χώρου.

Πολύ σημαντικός λόγος ανακαίνισης είναι και η πιο αποδοτική εκμετάλλευση του ακινήτου. Πέρα από την μακροχρόνια μίσθωση, σήμερα κυριαρχεί η τάση της ενοικίασης μέσω Airbnb. Έτσι, οι μεγάλοι χώροι μετατρέπονται άμεσα σε μικρότερους με σκοπό την εκμετάλλευσή τους. Με τον ίδιο τρόπο, παλαιά επαγγελματικά ακίνητα με μικρή προοπτική εκμετάλλευσης αλλάζουν χρήση και μετατρέπονται σε οικιστικά. Επιπλέον, η αύξηση στην τιμή των ακινήτων, στρέφει τους περισσότερους στην επιλογή της ανακαίνισης και στην ιδιοκατοίκηση.

Παράλληλα, η πράσινη ανακαίνιση για την ενεργειακή αναβάθμιση ενός κτηρίου δεν είναι απλά μία τάση της εποχής αλλά αποτελεί απαραίτητη ενέργεια τόσο για την εξοικονόμηση ενέργειας όσο και για την μείωση κατανάλωσης των ενεργειακών πόρων.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος, η αναβάθμιση της κατοικίας μας αισθητικά και λειτουργικά, είναι η επένδυση που σκέφτεται ο καθένας στις μέρες μας. Οι κατοικίες μας δεν πεθαίνουν, εκσυγχρονίζονται και ξαναγεννιούνται στα χέρια ειδικών!

Υπάρχει μία τεχνική εταιρεία στη Θεσσαλονίκη που δίνει πάνω από 1.200 προσφορές το χρόνο, απασχολεί πάνω από 100 εργαζομένους, αγγίζει το 95% της ικανοποίησης των πελατών της! Τι είναι αυτό που κάνει όλους να αναζητούν και να επιλέγουν την ΑΝΑΔΟΜΩ για τις υπηρεσίες της και έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το success story;

Η ΑΝΑΔΟΜΩ , η κορυφαία τεχνική εταιρεία της Βόρειας Ελλάδας, αναβαθμίζει και εκσυγχρονίζει κάθε χώρο εξασφαλίζοντας άριστη ποιότητα των υπηρεσιών της σε συνδυασμό με τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς και πάντα σε κλειστό χρονοδιάγραμμα.

«Η ζήτηση στις μέρες μας για ανακαίνιση των επαγγελματικών ή οικιστικών χώρων ξεπερνάει κάθε προηγούμενο !! Οι προσφορές που στήνουμε μπορούν να ικανοποιήσουν όλο το εύρος των πελατών καθώς δίνουμε την ευκαιρία στον καθένα να επιλέξει ανάμεσα από 3 πακέτα προσφορών ανάλογα με την οικονομική του δυνατότητα. Κάνουμε τη διαφορά γι αυτό και η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη, είμαστε έτοιμοι να σας γνωρίσουμε και να «φτιάξουμε» μαζί το σπίτι των ονείρων σας!», αναφέρει η διευθύντρια του εκτελεστικού τμήματος της ΑΝΑΔΟΜΩ, Ευθυμία Καραγκούνη.