Skip to main content

Αναγκαστική προσγείωση για αεροσκάφος που μετέφερε οπαδούς του ΑΠΟΕΛ

Οι υποστηρικτές των πρωταθλητών Κύπρου ταξίδευαν για την Ελβετία ενόψει της αποψινής ρεβάνς για τους «32» του Europa League απέναντι στη Βασιλεία.

Aεροσκάφος των αερογραμμών της Τus Αirways που απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Λάρνακας για να μεταβεί με ναυλωμένη πτήση στη Βασιλεία, παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να προσγειωθεί στον αερολιμένα Πάφου.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα «Διάλογος», το αεροσκάφος των αερογραμμών της Tus Airways που ξεκίνησε στις 08:05 το πρωί για να μεταβεί στην ελβετική πόλη με ναυλωμένη πτήση παρουσίασε πρόβλημα στον αέρα με αποτέλεσμα να επιστρέψει να προσγειωθεί στον αερολιμένα Πάφου στις 08:50.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 100 επιβάτες εκ των οποίων αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ που αναχώρησαν για να παρακολουθήσουν τον αποψινό αγώνα-ρεβάνς για τους «32» του Europa League Βασιλεία-ΑΠΟΕΛ και 4 μέλη του πληρώματος.

Οι επιβάτες αποβιβάστηκαν, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητοι τεχνικοί έλεγχοι στο αεροσκάφος και υπήρξαν διαδικασίες για την μεταφορά τους στο αεροδρόμιο Λάρνακας με λεωφορείο  ώστε να αναχωρήσουν με άλλη πτήση.