Skip to main content

Αναγνωστόπουλος: Κάλεσμα για ενωτική πορεία στη Χαλκηδόνα

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνας, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, μετά τον ανασχηματισμό, αναφέρθηκε στις επικρίσεις και τα σχόλια της αντιπολίτευσης.

Ενωτικός εμφανίστηκε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος, ο οποίος απηύθυνε κάλεσμα σε όλες τις υγιείς και υπεύθυνες δυνάμεις του τόπου, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για συνεργασία προκειμένου, όπως είπε, να δουλέψουν όλοι μαζί για το μέλλον του δήμου.

Ο δήμαρχος Χαλκηδόνος αναπτύσσει ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική, κάτι το οποίο αντικατοπρίζεται στην αποδοχή των συμπολιτών του, οι οποίοι βλέπουν να αλλάζει η εικόνα και να δρομολογούνται έργα σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου.

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Αναγνωστόπουλος δέχθηκε τις επικρίσεις ορισμένων μελών της αντιπολίτευσης οι οποίοι αναφέρθηκαν σε μυστικές συμφωνίες του δημάρχου. Απαντώντας έκανε λόγο για σενάρια και παραφιλολογίες τονίζοντας ότι ο ίδιος ό,τι κάνει, το κάνει δημόσια και με διαφάνεια και όχι πίσω από κλειστές πόρτες. «Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μου, ό,τι κάνω, το κάνω σε κοινή θέα. Δεν φοβάμαι να μιλήσω με κανέναν, δεν φοβάμαι να συνδιαλεχθώ και να ακούσω τις απόψεις οποιουδήποτε και μακάρι να το κάναν όλοι αυτο», είπε ο δήμαρχος Χαλκηδόνος.

«Αν θέλουμε το καλό του τόπου πραγματικά, θα πρέπει να ερχόμαστε εδώ με προτάσεις, με ουσιαστική κριτική και όχι απλά να βρίσκουμε θέματα για να σηκώσουμε σκόνη και να δημιουργούμε σαματά και φασαρία», σημείωσε ο κ. Αναγνωστόπουλος απαντώντας στις βολές της αντιπολίτευσης.

«Όποιος νομίζει ότι μπορούμε, ότι υπάρχει η δυνατότητα να καθίσουμε σε ένα τραπέζι και να συμφωνήσουμε σε πολιτική βάση και σε ένα πολιτικό πλαίσιο για να πάμε μπροστά το Δήμο μας, εγώ σε αυτή τη διαδικασία δηλώνω παρών και καλώ οποιονδήποτε έχει την ίδια διάθεση, να το κάνει», σημείωσε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Χαλκηδόνος υποστηρίζοντας ότι αυτό που τον ενδιαφέρει είναι η πρόοδος του τόπου του.