Skip to main content

Ανακατασκευή του δικτύου ηλεκτροφωτισμού στα Κύμινα (φωτο)

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα διπλά φωτιστικά σώματα ανά στύλο και τη συντήρηση των υφιστάμενων.

Ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες το έργο της ανακατασκευής του δικτύου ηλεκτροφωτισμού της Δημοτικής Κοινότητας Κυμίνων, στο τμήμα επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου. 

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των φωτιστικών σωμάτων με νέα διπλά φωτιστικά σώματα ανά στύλο, καθώς και τη συντήρηση των υφιστάμενων στύλων φωτισμού (επισκευή και βαφή). Παράλληλα, πραγματοποιείται συντήρηση και ελαιοχρωματισμός των κιγκλιδωμάτων επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου (στο τμήμα μονοδρόμησης).

«Αυτή την χρονική περίοδο έχουμε σε εξέλιξη μια σειρά πολλών μικρών παρεμβάσεων σε διάφορους τομείς που βελτιώνουν την εικόνα των Κοινοτήτων μας και την καθημερινότητα των πολιτών, όπως εργασίες καθαρισμού στις τάφρους, συντήρησης υποδομών, αναβάθμισης φωτισμού κ.ά.», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Δέλτα, Ευθύμης Φωτόπουλος.

«Παρά τις δυσκολίες σε οικονομικά μέσα, κάτι που απασχολεί όλους τους Δήμους της χώρας τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά και την έλλειψη προσωπικού αναγκαίου για να καλύψει τις ανάγκες ενός τόσο εκτεταμένου Δήμου όπως ο Δήμος Δέλτα, δεν το βάζουμε κάτω», τόνισε ο ίδιος και πρόσθεσε: «Με επιμονή απέναντι ακόμη και σε προβλήματα γραφειοκρατίας που δημιουργούν μεγάλες καθυστερήσεις ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα, καταφέρνουμε να βελτιώνουμε την κατάσταση και να προχωράμε μπροστά».

Σύμφωνα με τον κ. Φωτόπουλο, η δημοτική αρχή είναι στη διάθεση των πολιτών ανά πάσα στιγμή και λύνει προβλήματα, μέσω της γραμμής Νοιάζομαι (2310-795222). «Μόνο με τη συνεργασία των δημοτών μπορούμε να καταφέρνουμε να αλλάζουμε προς το καλύτερο. Η οδηγία προς τις υπηρεσίες μας είναι σαφής: προτεραιότητα στην εξυπηρέτηση των πολιτών, την οποία θεωρούμε ιερή υποχρέωση, φυσικά ανάλογα με τις πραγματικές δυνατότητες και τις αρμοδιότητες του Δήμου μας», κατέληξε.