Skip to main content

Ανακοίνωσε ειδικό διαρκείας τετράδας αγώνων η ΚΑΕ Ηρακλής

Οι φίλαθλοι των «κυανολεύκων» μπορούν να δουν τους εναπομείναντες αγώνες με Ιωνικό, Παναθηναϊκό, Κολοσσό και Ήφαιστο με προνομιακές τιμές.

Ένα ξεχωριστό εισιτήριο διαρκείας για τους 4 εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες που θα δώσει η ομάδα στο Ιβανώφειο μέχρι το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Basket League (Ιωνικός Νικαίας, Παναθηναϊκός, Κολοσσός Ρόδου και Ήφαιστος Λήμνου) ανακοίνωσε πως ξεκινά να διαθέτει ο Ηρακλής.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «κυανόλευκη» ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης πακέτου εισιτηρίων για τους 4 εναπομείναντες εντός έδρας αγώνες μας, στο Ιβανώφειο, ως τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Με την απόκτηση του πακέτου, πέραν της συμφέρουσας οικονομικής διάστασης, στηρίζουμε την Ομάδα μας σε μία τετράδα κρίσιμων αγώνων και της δίνουμε ώθηση για να πετύχει τις νίκες που όλοι θέλουμε.

Με ένα εισιτήριο βλέπουμε και τους 4 αγώνες, στηρίζουμε τον Ηρακλή μας και ζούμε από κοντά την ατμόσφαιρα της πιο Μπασκετικής Έδρας του πρωταθλήματος!

Οι αγώνες είναι: 01/03 Ιωνικός AFFIDEA 17:00 15/03 Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ 19:00 28/03 Κολοσσός H Hotels 15:45 11/04 Ήφαιστος Λήμνου –

Οι τιμές ανά θύρα, ισχύουν για όλα τα ματς, με ένα εισιτήριο… Θύρα 1, 6-7: 35 ευρώ Θύρα 2: 75 ευρώ Θύρα Κ: 75 ευρώ Θύρα VIP-2: 95 ευρώ Θύρα VIP-1: 115 ευρώ Πολυθρόνες Super VIP: 350 ευρώ.

Κλείστε θέση τώρα, για τους αγώνες της Ομάδας μας, στηρίξτε τον ΗΡΑΚΛΗ σε ένα καρέ αγώνων που και πάλι θα είναι γεμάτοι συναισθήματα!

Πληροφορίες και διάθεση: 1. Στα γραφεία της ΚΑΕ, στο Ιβανώφειο, Αγίου Δημητρίου 159Β, καθημερινά 10-2 το μεσημέρι και 6-9 το βράδυ, στο τηλέφωνο 2310-219233 και στο info@iraklis-bc.gr. 2.

Στο ticketmaster.gr, όπου μπορείτε να αγοράσετε διαδικτυακά το εισιτήριό σας και να διαλέξετε, σε συγκεκριμένες θύρες τη θέση σας, 24 ώρες το 24ωρο. 3. Στα καταστήματα Public και ΟΠΑΠ stores, εργάσιμες μέρες και ώρες.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι κάτοχοι των εισιτηρίων της 4άδας αγώνων πρέπει να κρατήσουν το ''σώμα'' του εισιτηρίου για όλους τους αγώνες.

Τα Διαρκείας της φετινής σεζόν ισχύουν κανονικά.

Μεμονωμένα εισιτήρια για τους αγώνες, επίσης διατίθενται κανονικά, με 10, 20, 25, 30 και 100 ευρώ ανά αγώνα».