Skip to main content

Ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τα τρία θανατηφόρα περιστατικά στην Κ. Μακεδονία

Τι αναφέρει η ελληνική αστυνομία για τα δύο θανατηφόρα τροχαία και το εργατικό δυστύχημα που σημειώθηκαν την Κυριακή σε περιοχές της Κ. Μακεδονίας.

Ανακοίνωση για τα τρία θανατηφόρα περιστατικά που σημειώθηκαν την Κυριακή και στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερα άτομα εξέδωσε η αστυνομία.

Ειδικότερα, αναφορικά με το τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο νεαρά παιδιά, οι αρχές αναφέρουν: «Χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23:00 περίπου, στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σημάντρων – Βάβδου Χαλκιδικής, Ι.Χ. φορτηγό όχημα που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός με κατεύθυνση προς Σήμαντρα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό  του 26χρονου οδηγού και της 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών».

Για το εργατικό δυστύχημα στην Αλιστράτη Σερρών, η ΕΛΑΣ αναφέρει: «Χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 11:45 περίπου, σε αγροτική περιοχή της Αλιστράτης Σερρών, ο βαμβακοσύλλεκτης που οδηγούσε 51χρονος ημεδαπός κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης βάμβακος σε πλατφόρμα στην οποία βρίσκονταν 43χρονος αλλοδαπός, προσέγγισε εναέριο καλώδιο της ΔΕΔΔΗΕ με αποτέλεσμα  τον θανάσιμο τραυματισμό του 43χρονου. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ζίχνης».

Τέλος, για την ανατροπή του τρακτέρ στη Νιγρίτα Σερρών που καταπλάκωσε τον οδηγό του οχήματος, αναφέρεται: «Χθες (11 Οκτωβρίου 2020) και ώρα 23:30 περίπου σε δασική περιοχή της Νιγρίτας Σερρών, ο γεωργικός ελκυστήρας που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός και έφερε πλατφόρμα έμφορτη με ξύλα, ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βισαλτίας».