Skip to main content

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε γραφείο στελέχους της ΝΔ Θεσσαλονίκης

Η επίθεση έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον καταδικασμένο για τη συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα

Την ευθύνη για την επίθεση στο δικηγορικό γραφείο του στελέχους της ΝΔ Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τα μέλη της κατάληψης Terra Incognita.

Όπως αναφέρουν, η επίθεση έγινε ως ένδειξη αλληλεγγύης στον καταδικασμένο για τη συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, που πραγματοποιεί απεργία πείνας ζητώντας τη μεταφορά του στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Το πρωί της Δευτέρας 22 Γενάρη (18η μέρα απεργίας) πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με μπογιές και τρικάκια στο δικηγορικό γραφείο του μέλους της διοικούσας επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Βάλλιας Καραμπατάκη στην οδό Αριστοτέλους 11, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επαναστάτες σαν το Δημήτρη Κουφοντίνα ποτέ τους δε ζητήσαν τίποτα. Το κέρδισαν με αγώνες, πολλές φορές αιματηρούς. Γι αυτό και είναι χρέος μας πλάι του να υπερασπιστούμε όλοι/ες μαζί, μαχητικά και αδιάλλακτα, ότι έχει κερδηθεί τόσα χρόνια. Απέναντι στην εξουσία τίποτα δεν είναι αυτονόητο και τίποτα δεδομένο», αναφέρει μεταξύ άλλων η προκήρυξη που δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.