Skip to main content

«Αναλώσιμοι 4»: Η βόλτα του Άντι Γκαρσία στη Θεσσαλονίκη και το... αναμνηστικό

Ο δημοφιλής ηθοποιός μαζί με τον φίλο του Τζο Ντάγκο επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα.

Μία βόλτα στη Θεσσαλονίκη έκανε ο διάσημος αστέρας του Hollywood, Άντι Γκαρσία, σε ένα διάλλειμά του από τα γυρίσματα της ταινίας «The Expendables 4» στους χώρους που έχει επιλέξει και διαμορφώσει η παραγωγή ανατολικά και δυτικά της πόλης.

Έτσι σε ένα από αυτά τα διαλείμματα, ο διάσημος αστέρας του Hollywood, Άντι Γκαρσία, περιηγήθηκε στην πόλη σε μία ειδική ξενάγηση που διοργάνωσε ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Ο δημοφιλής ηθοποιός συνοδευόμενος από τον φίλο του Τζο Ντάγκο και μέλη της παραγωγής των «Αναλώσιμων» επισκέφθηκε τα κάστρα και τον Πύργο του Τριγωνίου, την Αρχαία Αγορά, την Καμάρα και την Ροτόντα.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην παραλία οι περαστικοί τον αναγνώρισαν και πλανόδιος πωλητής του χάρισε μία μινιατούρα από τις ομπρέλες του Ζογγολόπουλου, φτιαγμένη από σύρμα.

Ο Άντι Γκαρσία με την παρέα του είχαν την δυνατότητα να απολαύσουν τον ήλιο του Νοέμβρη στη Θεσσαλονίκη και κάποια από τα μέλη της παραγωγής αποκάλυψαν πως θα επανέλθουν τον Μάρτη στην πόλη για μία νέα ταινία, χωρίς να αποκαλύψουν περισσότερες λεπτομέρειες.