Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022
x

«ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ 4»: Ο ΤΖΕΙΣΟΝ ΣΤΕΙΘΑΜ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΦΩΤΟ+VID)

Ο Στέιθαμ και οι άλλοι πασίγνωστοι ηθοποιοί ανέλαβαν δράση στη Θεσσαλονίκη - Πληροφορίες της Voria για παρουσία τους σε κεντρικά μέρη της πόλης.

Εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο με τις... μάχες στη νέα ταινία των «Αναλώσιμων» τα γυρίσματα της οποίας πραγματοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, αναρτούν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης οι πρωταγωνιστές της ταινίας.

Την αρχή έκανε ο 50 Cent, που ανήρτησε φωτογραφίες από τα άρματα του στρατού που θα συνοδεύσουν κάποιες σκηνές της ταινίας. Σε τέτοιου τύπου ταινίες δράσης είναι απαραίτητο να περιλαμβάνουν βαρύ εξοπλισμό τοπικής προέλευσης, οχήματα και μέσα που συνεισφέρουν στην αληθοφάνεια του τελικού κινηματογραφικού αποτελέσματος.


Στη συνέχεια ο Τζέισον Στέιθαμ παρουσίασε φωτογραφίες και βίντεο με τις μάχες του με Ινδονήσιο Ίκο Ουβάις. Εκεί ξεχωρίζει το... μαχαίρι που φέρει ο Άγγλος ηθοποιός με το γνωστό του βλέμμα που... τρομάζει, ενώ το βίντεο έχει αρκετές δόσεις... ξύλου, που προσφέρουν άλλωστε οι ταινίες των Αναλώσιμων.

Στη Θεσσαλονίκη ακόμη βρίσκονται ο Άντι Γκαρσία και η Μέγκαν Φοξ, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε δύο διαφορετικούς χώρους της πόλης. Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιηθεί ένα τεράστιο πλατό στα Βασιλικά αλλά και ένας ο βιομηχανικός χώρος που έχει μισθωθεί στα Διαβάτα. Τα γυρίσματα αναμένεται να διαρκέσουν δύο εβδομάδες.

Οι ηθοποιοί έφτασαν στη Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα, αφότου πέρασαν ένα διήμερο ξεκούρασης και ανάπαυσης στο νησί της Σαντορίνης. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, θα τους διαθέτουν τέσσερα ρεπό στις δύο εβδομάδες της παρουσίας τους και έτσι δεν αποκλείεται, να βρεθούν σε κεντρικά μέρη της Θεσσαλονίκης, όπου ο κόσμος της πόλης θα έχει τη δυνατότητα να αντικρίσει τους μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ από κοντά.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Σκοτ Γουό, ενώ στις προηγούμενες ταινίες «Οι Αναλώσιμοι» έχουν στο παρελθόν συμμετάσχει οι Άρνολντ Σβάρτσενεγκερ, Τζέτ Λι, Μπρούς Γουίλις, Τέρι Κρου, Ζαν Κλόντ Βαν Νταμ, Χάρισον Φόρντ, Γουέσλι Σνάιπς, Αντόνιο Μπαντέρας, Μίκι Ρούρκ, Μελ Γκίπσον, Τσάκ Νόρις, Ντόλφ Λούντγκρεν αλλά και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες ταινιών δράσης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ