Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
x

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΠΘ: ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ

Σχολιάζοντας την πολύωρη αναμονή και τις ουρές που σχηματίζονται έξω από τη λέσχη, ο κ. Αποστολίδης ζήτησε συγγνώμη από τους φοιτητές.

Για την ταλαιπωρία που υφίστανται τις τελευταίες ημέρες εκατοντάδες φοιτητές που σιτίζονται από τη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ μίλησε στην TV100 ο αναπληρωτής πρόεδρος της Φοιτητικής Λέσχης, Απόστολος Αποστολίδης.

Δείτε - Λέσχη ΑΠΘ: Τριτοκοσμικές εικόνες που προσβάλλουν το πανεπιστήμιο

ΑΠΘ: Ταλαιπωρία υπό βροχή για τους φοιτητές στη Λέσχη - Ουρές για ακόμα μία μέρα (video)

Θεσσαλονίκη: Ουρά δεκάδων μέτρων από φοιτητές για τη λέσχη του ΑΠΘ (φωτο+vid)

Σχολιάζοντας την πολύωρη αναμονή και τις ουρές που σχηματίζονται έξω από τη λέσχη, ο κ. Αποστολίδης ζήτησε συγγνώμη από τους φοιτητές και τους γονείς τους για την ταλαιπωρία και σημείωσε ότι η διοίκηση εργάζεται για τη διευθέτηση των προβλημάτων που έχουν κρατήσει κλειστή τη δομή σίτισης.

Εξηγώντας τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση, ο κ. Αποστολίδης σημείωσε: «Στη φοιτητική λέσχη γίνεται ένα μεγάλο έργο στεγάνωσης των ταρατσών το οποίο ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο. Οι βροχές των τελευταίων εβδομάδων είχαν ως αποτέλεσμα να σημειωθούν πλημμυρικά φαινόμενα. Γι’ αυτό τον λόγο, δεν λειτουργούσαν όλες οι γραμμές διανομής.

Σημειώνεται ότι τα πλημμυρικά φαινόμενα σημειώθηκαν εντός του κτηρίου της φοιτητικής λέσχης, καθώς την περίοδο της έντονης κακοκαιρίας είχαν αποξηλωθεί υλικά εντός του κτηρίου, γεγονός που επέτρεψε την είσοδο του νερού μέσα στη λέσχη.

Εξαιτίας των έργων αυτών αποφασίσαμε να ισχύσει και ως τρόπος το take away. Ένα άλλο ζήτημα είναι ο αριθμός των φοιτητών, ο οποίος είναι πολύ μεγάλος τώρα που ξεκίνησε και πάλι η δια ζώσης λειτουργία».

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της φοιτητικής λέσχης δεσμεύτηκε ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί το επόμενο διάστημα, λέγοντας: «Μέχρι το τέλος του μήνα θα έχουν τελειώσει οι εργασίες για να ανοίξουμε την κάτω λέσχη και να δώσουμε σίτιση δια ζώσης. Φυσικά θα υπάρχει και η άνω λέσχη όπου θα συνεχίσουμε να δίνουμε και πακέτο. Συνεργαζόμαστε επίσης με την ανάδοχη εταιρεία για πρόσληψη προσωπικού και την εισαγωγή αυτοματοποιημένων μηχανών συσκευασίας για να ελαχιστοποιηθεί χρόνος προετοιμασίας γευμάτων take away».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ