Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ανάσες δροσιάς σε πισίνες και νεροτσουλήθρες εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών

Παιχνίδια στις νεροτσουλήθρες για τους πιο μικρούς και χαλάρωση στις σεζλόνγκ για τους μεγαλύτερους - Η εικόνα στις πισίνες της Θεσσαλονίκης

Με το τριήμερο κύμα του καύσωνα να έχει ξεκινήσει την επέλασή του από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, κάτοικοι αλλά και τουρίστες αναζητούν οάσεις δροσιάς προκειμένου να αντιμετωπίσουν την αφόρητη ζέστη.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να μετακινηθούν έστω σε κάποια κοντινή παραλία, οι πισίνες και δη το πάρκο νερού στην περιοχή των Ταγαράδων φαντάζει μία ιδανική επιλογή, καθώς συνδυάζει πληθώρα δραστηριοτήτων για μικρούς και μεγαλύτερους.

Ήδη από το πρωί η κίνηση στο πάρκο νερού είναι ιδιαίτερα αυξημένη, με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές στα εκδοτήρια. Είτε με αυτοκίνητα είτε με τα λεωφορεία που παρέχει το πάρκο (με τη μετακίνηση να είναι δωρεάν) πολίτες όλων των ηλικιών επισκέπτονται τις πισίνες για να απολαύσουν λίγες ώρες δροσιάς ενώ η οι θερμοκρασίες είναι υψηλές στην πόλη.

Παιχνίδια στις νεροτσουλήθρες και μπουγέλα για τους πιο μικρούς και χαλάρωση για τους μεγαλύτερους στις σεζλόνγκ κάτω από τα ψηλά δέντρα συνθέτουν το σκηνικό στο συγκεκριμένο πάρκο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι το πάρκο εκτός από τους κατοίκους της πόλης επισκέπτονται και πολλοί τουρίστες οι οποίοι ήρθαν στη Θεσσαλονίκη και βλέποντας τον καύσωνα που επικρατεί επέλεξαν να περάσουν εκεί κάποιες ώρες ξεγνοιασιάς και παιχνιδιού.

Όσο περνά η ώρα η κίνηση αυξάνεται με τον κόσμο να αναφέρει ότι θα μείνει στο χώρο μέχρι αργά το απόγευμα για να αποφύγει το καμίνι της Θεσσαλονίκης.