Skip to main content

ANASSA: Ένας ψηφιακός χώρος υγείας και ευεξίας για τους ανθρώπους της METRO

H METRO ΑΕΒΕ δημιούργησε την ANASSA, έναν ψηφιακό χώρο υγείας, ευεξίας και ενδυνάμωσης, αποκλειστικά για τους δικούς της ανθρώπους.

Η METRO ΑΕΒΕ, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες στην Ελλάδα, με περισσότερους από 11.000 εργαζόμενους στα 229 καταστήματα της αλυσίδας My market, στα 50 καταστήματα METRO Cash & Carry, τα κεντρικά της γραφεία και τα Κέντρα Διανομής. Για την εταιρεία, οι άνθρωποί της είναι η δύναμή της. Στο ταλέντο και τη δέσμευσή τους οφείλει την επιτυχία της και για αυτό φροντίζει καθημερινά να τους παρέχει ένα περιβάλλον ασφάλειας, ανάπτυξης και εξέλιξης.

Σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε την ANASSA, έναν ψηφιακό χώρο υγείας, ευεξίας και ενδυνάμωσης, αποκλειστικά για τους δικούς της ανθρώπους, που στόχο έχει να τους υποστηρίξει και μέσα από ιδέες, προτάσεις και καλές πρακτικές να τους παροτρύνει να κινητοποιηθούν για να βελτιώσουν την καθημερινότητά τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδικά το τελευταίο διάστημα, οι εργαζόμενοι στο λιανεμπόριο τροφίμων έχουν επιβαρυνθεί σημαντικά από τις επιπτώσεις της πανδημίας, καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της εξυπηρέτησης και κάθε βοήθεια και υποστήριξη για να νιώσουν καλύτερα, είτε μέσα στον εργασιακό τους χώρο, είτε και έξω από αυτόν είναι χρήσιμη και πολύτιμη.

Το περιεχόμενο της πλατφόρμας ποικίλει και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει συμβουλές για σωστή διατροφή, ομορφιά, ευεξία, φυσική κατάσταση και ψυχική υγεία. Διατροφολόγοι, ψυχολόγοι και άλλοι επιστήμονες, καταθέτουν τη γνώση τους με στόχο μία καλή ζωή με γνώμονα την ισορροπημένη σωματική και ψυχική υγεία.

Η ANASSA αποτελεί τη νέα προσθήκη στην πρωτοποριακή πλατφόρμα Εσωτερικής Επικοινωνίας «EMEIS» που έχει δημιουργήσει η METRO από το 2020 και αποτελεί τον κοινό ψηφιακό τόπο για την ενημέρωση και ψυχαγωγία όλων των ανθρώπων της εταιρείας.