Skip to main content

Αναστασιάδης: Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που έχουμε για ανάπτυξη και ευημερία

Στις υπάρχουσες δυνατότητες για ανάπτυξη και ευημερία μετά τη ψήφιση του προϋπολογισμού αναφέρθηκε σε μήνυμά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας

Eυχαριστίες προς τα κόμματα για τη ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το έτος 2021 και αναφορά στις υπάρχουσες δυνατότητες για ανάπτυξη και ευημερία εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναφέρει χαρκατηριστικά: «Ευχαριστώ τον ΔΗΣΥ, το Κ.Σ. ΕΔΕΚ, το Κίνημα Αλληλεγγύη, τη Συνεργασία Δημοκρατικών Δυνάμεων, τη Συμμαχία Πολιτών και το ΕΛΑΜ που συνέβαλαν με τις προτάσεις τους στη διαμόρφωση του Προϋπολογισμού 2021 που εγκρίθηκε και απέτρεψαν με τη θετική ψήφο τους μία νέα κρίση στη χώρα. Με την ψήφιση του Προϋπολογισμού μπορούμε πλέον συντεταγμένα να επικεντρωθούμε στην επίλυση των προβλημάτων, να στηρίξουμε το σύστημα υγείας, τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και τους ευάλωτους συμπολίτες μας. Αξιοποιούμε τις δυνατότητες που έχουμε για ανάπτυξη και ευημερία».