Skip to main content

Αναστασιάδης: Η ΝΔ άργησε να κάνει εμπάργκο στην ΕΡΤ

Ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως «η παρέμβαση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου (σ.σ. Σωτήρη Καψώχα) ήταν η κορυφή του παγόβουνου».

«Νομίζω ότι άργησε η ΝΔ να πάρει αυτή την απόφαση, διότι οι ειδοποιήσεις για συμμόρφωση της κρατικής τηλεόρασης, είναι πάρα πολλές τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά δυστυχώς η ΕΡΤ και οι διοικούντες δεν τις έλαβαν υπόψη» δήλωσε σήμερα το πρωί μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκη, ο αν. Τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, βουλευτής Σάββας Αναστασιάδης, για την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να μην συμμετέχουν πλέον βουλευτές και στελέχη της στα πάνελ εκπομπών της ΕΡΤ, για να προσθέσει:

«Η παρέμβαση του συγκεκριμένου δημοσιογράφου ήταν η κορυφή του παγόβουνου, ειδικά αυτή η συγκεκριμένη εκπομπή κι άλλες φορές είχε προβεί σε αντίστοιχες κριτικές χαμηλού επιπέδου προς το πρόσωπο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο ερώτημα σχετικά με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στη μεταφορά μαθητών, σε περιοχές του δήμου Θέρμης, απάντησε: «Η μεταφορά των μαθητών είναι ένα μείζον θέμα για τους κατοίκους της περιοχής. Είχαμε και πέρυσι το ίδιο πρόβλημα, το οποίο λύθηκε με  την μεσολάβηση  του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα. Παρεμβαίνουμε όλοι οι Βουλευτές της περιοχής και ο Περιφερειάρχης και ελπίζω το επόμενο διάστημα να έχει λυθεί και οι μαθητές να ξεκινήσουν ήρεμα τη χρονιά τους»

Με φόντο την πολιτική πόλωση που επικρατεί με ευθύνη της κυβέρνησης και του κ. Τσίπρα υπογράμμισε: «Η χώρα δεν αντέχει ούτε μία εβδομάδα τέτοιο επίπεδο αντιπαράθεσης. Από ότι φαίνεται, όχι μόνο σήμερα με αφορμή αυτό το γεγονός, αλλά εδώ και καιρό η κυβέρνηση και προσωπικά ο κ. Τσίπρας έχει επιλέξει τον διχασμό» για να συμπληρώσει:

«Έχει επιλέξει να πάει σε εκλογές μέσα στην πόλωση, τη συκοφαντία ,τη λάσπη και τον διχασμό. Αυτό φαίνεται σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις.

Αν δεν πάμε συναινετικά, πολιτικό σύστημα και κοινωνία, όλοι μαζί να ξεπεράσουμε τα προβλήματα, θα είναι καταστροφικό για τη χώρα…. Δέστε την τοποθέτηση του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ. Κάλεσε συστράτευση όλων των δυνάμεων από την αριστερά, το κέντρο, την κεντροαριστερά διότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος, δεν μπορεί να πορευθούμε μέσα στον διχασμό».

«Ο κάθε πολιτικός πρέπει να επιλέξει …βάζει σε προτεραιότητα τη χώρα, την πατρίδα και τους πολίτες ή το προσωπικό του συμφέρον και το κόμμα του, που θα είναι ένα όφελος πρόσκαιρο» κατέληξε ο βουλευτής της ΝΔ.