Skip to main content

Παραμένουν τα SMS για τις μετακινήσεις έως 15 Μαΐου - Ανακοινώσεις από Χαρδαλιά

Τα γραπτά μηνύματα στο 13033 θα παραμείνουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη - Με τον κωδικό έξι στα καταστήματα εστίασης.

Στο 13033 θα συνεχίζουν να στέλνουν SMS οι πολίτες για τις μετακινήσεις τους έως και τις 15 Μαΐου, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Με το δεδομένο του ανοίγματος της εστίασης από τη Δευτέρα του Πάσχα 3 Μαΐου, εξετάστηκε το ενδεχόμενο της πλήρους κατάργησης των SMS μετακίνησης, όπως και της απελευθέρωσης των διαδημοτικών μετακινήσεων.

Ωστόσο, τα γραπτά μηνύματα στο 13033 θα παραμείνουν για τουλάχιστον δύο εβδομάδες ακόμη στη ζωή μας, καθώς θα πρέπει να συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε για κάποιες δραστηριότητες, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το iefimerida.gr.

Παράλληλα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας θα ανακοινώσει ότι προκειμένου κάποιος να μεταβεί σε κατάστημα εστίασης θα στέλνει sms με τον αριθμό 6. Αυτό σημαίνει ότι τα sms στο 13033 προς το παρόν δεν καταργούνται, όπως επισημαίνει το newsit.gr.

Σημειώνεται πως σήμερα στις έξι το απόγευμα αναμένονται να γίνουν οι ανακοινώσεις εξειδίκευσης των μέτρων που θα τεθούν σε εφαρμογή από τη Δευτέρα του Πάσχα σε ό,τι αφορά τη χρήση sms και τις διαδημοτικές μετακινήσεις. Στην ενημέρωση που θα γίνει αντί της Παρασκευής αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς μαζί με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια.

Μαζί στη σημερινή ενημέρωση θα είναι και η καθηγήτρια παιδιατρικής, Βάνα Παπαευαγγέλου, αλλά και ο Γκίκας Μαγιορκίνης.