Skip to main content

Ανατροπή: Ο 35χρονος ήθελε να σώσει και όχι να πνίξει το μωρό -Ήταν υπό την επήρεια ουσιών

Δεν προσπαθούσε τελικά να πνίξει τον γιο τους ο άνδρας που συνελήφθη στην Αθήνα - Ήταν υπό την επήρεια ουσιών και νόμιζε ότι πνιγόταν.

Ελεύθερος αφέθηκε ο άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά τον σάλο που ξέσπασε όταν βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας, στο οποίο αναφερόταν ότι ο ίδιος προσπαθούσε να πνίξει το μωρό του.

Διαβάστε: Αθήνα: Πατέρας προσπάθησε να πνίξεις το παιδί του - Κάμερα κατέγραψε το περιστατικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, ο άνδρας, ο οποίος είναι τοξικοεξαρτημένος όπως και η γυναίκα του, φέρονται να προχωρούσαν στο δρόμο, όταν ο ίδιος λόγω της χρήσης ναρκωτικών που είχε κάνει, νόμιζε ότι πνιγόταν το μωρό, ότι του είχε γυρίσει η γλώσσα, καθώς έβηχε, και έτσι έβαλε το δάχτυλο στο στόμα του για να το σώσει.

Όλα αυτά υπό την επήρεια ναρκωτικών, με τον ίδιο σε άσχημη κατάσταση και τους περαστικούς να επεμβαίνουν σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν καθώς θεώρησαν ότι το μωρό στην αγκαλιά του κινδύνευε και ότι ο ίδιος προσπαθούσε να το πνίξει.

Αποτέλεσμα αυτού να τον ακινητοποιήσουν και να ενημερώσουν την αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τον 35χρονο Ρομά.
Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας του μωρού στην Ομόνοια

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, σχηματίστηκε δικογραφία από το τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, ωστόσο ο εισαγγελέας έκρινε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι είναι αθώος και αφέθηκε ελεύθερος.