Skip to main content

Ανατροπή στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ: Με κόσμο το Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ

Τόσο ο επικείμενος αγώνας πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ όσο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στις 7/11 θα γίνουν κανονικά με την παρουσία φιλάθλων.

Πλήρης ανατροπή στην υπόθεση της τιμωρίας του Παναθηναϊκού από τον αθλητικό δικαστή της Σούπερ Λίγκας.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έκανε δεκτή την έφεση των «πρασίνων» κι εξαφάνισε την ποινή τιμωρίας της έδρας του συλλόγου με δύο αγωνιστικές.

Αυτό σημαίνει σημαίνει ότι τόσο ο επικείμενος αγώνας πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ για την 8η αγωνιστική (31/10, 17:15) όσο και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (9η αγωνιστική, 7/11, 19:30), θα διεξαχθούν ενώπιον του φίλαθλου κοινού του «τριφυλλιού».

Η απόφαση του δευτεροβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου αναφέρει:

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

«Με την 32/2021 απόφασή της, η Επιτροπή δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. 156/2021 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1.

Διακρατεί την υπόθεση. Δικάζοντας την υπ΄αριθμ. 23492/21.10.2021 πειθαρχική δίωξη του Υπεύθυνου Άσκησης Πειθαρχικής Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, απορρίπτει αυτήν ως αβάσιμη».