Skip to main content

Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση διακίνησης φωτογραφιών ανήλικης

Δύο συμμαθητές της φέρεται να διακινούσαν διαδικτυακά προσωπικές της φωτογραφίες, ο ένας έναντι αμοιβής - Τι υποστήριξε ο δικηγόρος.

Για τις 9 Ιανουαρίου αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση των δύο ανήλικων αγοριών που φέρεται να προέβησαν σε διαδικτυακό εκφοβισμό εις βάρος ανήλικης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως έγινε γνωστό εχθές, η 16χρονη φέρεται να είχε σχέση με τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων, ο οποίος, όπως καταγγέλλει η ίδια, διαμοίρασε ηλεκτρονικά προσωπικές της φωτογραφίες, που του είχε αποστείλει. Οι εν λόγω φωτογραφίες φέρονται να διακινήθηκαν και στον δεύτερο κατηγορούμενο, ο οποίος κατηγορείται ότι τις μοίραζε έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κατηγορούμενης, οι γονείς ήταν αυτοί που έσωσαν την κοπέλα, καθώς βρήκαν ένα σημειώμα στο οποίο εξέφραζε την πικρία της για το περιστατικό, προαναγγέλλοντας την αυτοκτονία της και περιγράφοντας μάλιστα την κηδεία της. «Οι γονείς παρατήρησαν την ψυχική της μετάπτωση και αντιλήφθηκαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει» δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του OPEN.