Skip to main content

Αναβολές σε Πρέμιερ Λιγκ και Μπουντεσλίγκα λόγω κακοκαιρίας

Δύο σημαντικοί αγώνες σε Αγγλία και Γερμανία δεν θα διεξαχθούν καθώς τηρήθηκε το πρωτόκολλο ασφαλείας των φιλάθλων που θα βρίσκονταν στο γήπεδο.

Η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουέστ Χαμ, που επρόκειτο να διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα, η καταιγίδα «Ciara».

«Λόγω των ακραίων και κλιμακούμενων καιρικών συνθηκών και για την ασφάλεια των φιλάθλων και των επιτελείων, ο σημερινός αγώνας έχει αναβληθεί. Αυτή η απόφαση, ελήφθη από τον υπεύθυνο ασφαλείας της Μάντσεστερ Σίτι, μετά από διαβουλεύσεις με τους φορείς της ομάδας και τους ανθρώπους της Γουέστ Χαμ. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του σημερινού αγώνα θα δημοσιευθούν εν ευθέτω χρόνω», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην σχετική ανακοίνωση.

Λίγο νωρίτερα, η καταιγίδα «Sabine» που απειλεί την ευρύτερη περιοχή του Μενχενγκλάντμπαχ, υποχρέωσε την διοίκηση της τοπικής Μπορούσια, σε συνεννόηση με την διοργανώτρια αρχή, να αναβάλλουν την αναμέτρηση με την Κολονία, που επρόκειτο να διεξαχθεί το μεσημέρι για την 21η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα.

«Δεδομένου ότι η ασφαλής μετακίνηση των οπαδών, μετά τον αγώνα, δεν είναι εγγυημένη, η Γκλάντμπαχ αποφάσισε, σε άμεση συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές, την πυροσβεστική, την αστυνομία και την γερμανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία (DFL) να αναβάλει τον αγώνα», επισημαίνεται στην σχετική ανακοίνωση, ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης αναμένεται να γίνει γνωστή, εντός της εβδομάδας.