Skip to main content

Αναβολές στην αίτηση κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης

Η ΚΑΕ Άρης ζήτησε και πέτυχε αναβολή στις υποθέσεις της που ήταν να συζητηθούν σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ζήτησε και πέτυχε αναβολή στις υποθέσεις της που ήταν να συζητηθούν σήμερα ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της, η ΚΑΕ Άρης.

Οι κιτρινόμαυροι ειδικότερα, αιτήθηκαν και έγινε δεκτό το αίτημά τους για αναβολή, στο σχετικό αίτημα, στις υποθέσεις των Σπύρου Μούρτου, Θόδωρου Ζάρα, Μιχάλη Τσαϊρέλη, Δημήτρη Βεργίνη και Δημήτρη Πρίφτη, που επρόκειτο να απασχολήσουν την ΕΕΑ.

Ζητήθηκε, επίσης, αναφορικά με την αίτηση κατάπτωσης της εγγυητικής της εταιρείας από τους Κώστα Χαραλαμπίδη, Νίκο Αργυρόπουλο, Νίκο Μπάρλο, Φάνη Κουμπούρα, αναβολή έως ότου τελεσιδικήσει η αγωγή ακύρωσης της διαταχθείσας κατάπτωσης προηγούμενης εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ, η οποία εκκρεμεί στο Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Οι Θεσσαλονικείς , μετά τη σημερινή εξέλιξη, θεωρούν πως έχουν τη δυνατότητα και το χρόνο να διευθετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις οικονομικές εκκρεμότητες που υφίστανται προς τους συγκεκριμένους παίκτες και προπονητή για την προ ετών θητεία τους στον Άρη.