Skip to main content

Ανδρουλάκης από Θεσσαλονίκη: Μητσοτάκης και Τσίπρας παίζουν σκετσάκια

Μητσοτάκης και Τσίπρας έπαιξαν ακόμη ένα σκετσάκι, λέει ο κ. Ανδρουλάκης - «Και στα εθνικά θέματα βάζουν ως προτεραιότητα τον μικροκομματισμό»

Πυρά κατά του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, σε δηλώσεις του στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Καλαμαριά.

Διαβάστε σχετικά - Ανδρουλάκης: Η Θεσσαλονίκη έχει μείνει πίσω σε συγκοινωνίες και καθαριότητα

Αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την κύρωση της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε ότι ο κ. Μητσοτάκης με τον κ. Τσίπρα έπαιξαν ακόμη ένα σκετσάκι χωρίς καμία πολιτική σημασία. «Ακόμη και στα εθνικά θέματα βάζουν ως προτεραιότητα τον μικροκομματισμό. Εμείς με αισθητήρα ευθύνης στηρίξαμε την αμυντική συμφωνία γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει να θωρακίσουμε τα εθνικά μας συμφέροντα», τόνισε.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε, επίσης, ότι το Αμερικανικό Κογκρέσο οφείλει να αποδείξει έμπρακτα ότι θα βάλει εμπόδια στην πώληση αμυντικού υλικού στην Τουρκία. «Αυτό οφείλουν να κάνουν οι Αμερικανοί αν θέλουν να σεβαστούν την ψηφοφορία στην ελληνική Βουλή. Διότι δεν μπορούν να εξοπλίζουν μία χώρα η οποία είναι διεθνής ταραξίας και καταπατά τις διεθνείς συνθήκες και τα ανθρώπινα δικαιώματα», πρόσθεσε.