Skip to main content

Ανδρουλάκης για πρόταση μομφής: Δεν θα παρέχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα στην πρόταση μομφής που υπέβαλε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Είναι προφανές ότι δεν θα παρέχουμε καμία στήριξη στην κυβέρνηση» ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης στο πλαίσιο συνέντευξής του, τοποθετούμενος έτσι για τη στάση που θα κρατήσει το ΚΙΝΑΛ στην πρόταση μομφής που υπέβαλε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

«Η θεωρία του κ. Μητσοτάκη ότι ηγείται μιας κυβέρνησης με τεχνοκρατική επάρκεια, δεν στέκει και αυτό απεδείχθη περίτρανα», είπε ακόμη ο κ. Ανδρουλάκης εξηγώντας ωστόσο ότι: «αυτό δεν σημαίνει ωστόσο ότι θα μπούμε στα μικροκομματικά παιγνίδια του κ. Τσίπρα».

Μιλώντας στο OPEN, ο κ. Ανδρουλάκης άσκησε επίσης κριτική στην κυβέρνηση για τη χαλάρωση των μέτρων για την πανδημία, λέγοντας πως «είναι αδιανόητο να χαλαρώνουν τα μέτρα με τόσους θανάτους. Σε άλλα κράτη επειδή έχουν υψηλή εμβολιαστική κάλυψη και χαμηλό βαθμό θανάτων είναι λογικό να χαλαρώνουν τα μέτρα. Η κυβέρνηση κηρύττει το τέλος της πανδημίας, αλλά τελικά πληρώνουμε ένα ακριβό τίμημα».