Skip to main content

Ανδρουλάκης: Η Θεσσαλονίκη πρέπει να έχει τις συγκοινωνίες που της αξίζουν

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη και πρέπει να έχει τις υπηρεσίες και τις συγκοινωνίες που τις αξίζει.

Τη στήριξη στα αιτήματα των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, τα οποία χαρακτήρισε δίκαια, εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια επίσκεψης του στο αμαξοστάσιο του ΟΑΣΘ στο Φοίνικα, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης ανέφερε ότι η Θεσσαλονίκη είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή πόλη και πρέπει να έχει τις υπηρεσίες και τις συγκοινωνίες που τις αξίζει.

Επιπλέον, τόνισε ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να έχουν τις συνθήκες εργασίας που τους αξίζει, ώστε να μην αναζητούν να φύγουν με μετάταξη από τον Οργανισμό.

Ο κ. Ανδρουλάκης επισήμανε ότι η η πόλη πρέπει να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα μεταφορών στο οποίο θα ενταχθεί το Μετρό, όταν τεθεί σε λειτουργία.

«Το θέμα των μεταφορών και της καθαριότητας είναι προτεραιότητα για το κίνημά μας, καθώς είναι άδικο για τη Θεσσαλονίκη η οποία είναι μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές πόλεις, να μην έχουν οι πολίτες τις υπηρεσίες που τους αξίζουν», τόνισε.

Ο πρόεδρος του κόμματος ενημερώθηκε από μέλη του συνδικάτου των εργαζομένων για την κατάσταση των λεωφορείων, καθώς και για τα εργασιακά τους αιτήματα.

«Είναι δίκαια τα αιτήματα σας, είμαστε στο πλευρό σας, καθώς όλες αυτές οι υποδομές χωρίς οι εργαζόμενοι να λειτουργούν κάτω από ένα ανθρώπινο περιβάλλον, υπονομεύονται», κατέληξε.