Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021
x

ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΘΥΡΑ 4 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Οι οπαδοί του Δικεφάλου θα συναντηθούν το απόγευμα του Σαββάτου στην Καμάρα και από εκεί όλοι μαζί θα κατευθυνθούν στο γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Με ανακοίνωση, που εξέδωσαν οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ, έγινε γνωστό πως το Σάββατο, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης, η Θύρα 4 θα είναι ανοικτή για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Το ραντεβού θα δοθεί στην Καμάρα στις 17:00 από όπου σύσσωμοι οι οπαδοί του Δικεφάλου, θα κατευθυνθούν προς το γήπεδο, όπου το ιστορικό πέταλο θ’ ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θύρας 4:

“Στο πιο ιστορικό γήπεδο του πλανήτη, την ΤΟΥΜΠΑ μας, το πιο καυτό πέταλο που έχει υπάρξει ποτέ, η ΘΥΡΑ 4, θα ανοίξει ξανά για να φιλοξενήσει την τρέλα του ΛΑΟΥ μας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι να αφήσουμε πάλι την ψυχή και τα λαρύγγια μας στα τσιμέντα γιατί η ομάδα μας χρειάζεται.

Αυτό το Σάββατο 30/10, καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο του ΠΑΟΚ στις 17:00 στην Καμάρα, για να διαδηλώσουμε μαζί και έπειτα να καταλήξουμε στο γήπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν παύουν να ισχύουν τα δίκαια αιτήματα μας, σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε κανέναν συνοπαδό μας στο περιθώριο.

Πριν από χρόνια, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ με συντονισμένες δράσεις κατάφερε να ρίξει το ιδιώνυμο του σφαγέα των οπαδών Ορφανού. Την ίδια ώρα οι “οπαδοί” των άλλων ομάδων έβγαζαν με πανό την υποχρέωση της όποιας δράσης τους.

Σήμερα, αν και πέρασαν τα χρόνια, ο ΠΑΟΚτσής είναι και πάλι ο μόνος που βρίσκεται στις επάλξεις ενάντια στον χουντικό αθλονόμο Αυγενάκη. Ο νόμος του θα καταλήξει και πάλι στα σκουπίδια (εκεί που του αξίζει) και ο ίδιος θα έχει την τύχη του προκατόχου του.

Επίσης, η θέση μας είναι αδιαπραγμάτευτη σχετικά με τους διαχωρισμούς στην κερκίδα μας. Στον ΠΑΟΚ χωράμε όλοι όσοι αγαπούν το σύλλογο, και όλοι μαζί θα συνεχίσουμε. Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε αδιάφορη τη στάση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και γενικά όλων των ομάδων, που βλέπουν τους οπαδούς ως απλά νούμερα και δεν ζητούν να εφαρμοστούν τα αυτονόητα που ισχύουν στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατί στο γήπεδο της Κοπεγχάγης μπήκαμε επιδεικνύοντας απλά το εισιτήριο μας ενώ στα ελληνικά γήπεδα ισχύουν παράλογοι κανόνες που μας διαχωρίζουν σε κατηγορίες ανθρώπων.

Το Σάββατο θα είναι ένα ακόμα ραντεβού, όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στην Καμάρα και η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης του ΠΑΟΚ. Το Σάββατο, η ΤΟΥΜΠΑ μας θα είναι καζάνι.

ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Μητσοτάκη… Ξέρεις εσύ…

Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.”
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ