Skip to main content

Ανοίγει ο δρόμος για το πρωτάθλημα - Συμφώνησαν με COSMOTE οι πέντε άστεγες ΠΑΕ

Λύθηκε το ακανθώδες ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και ανοίγει πλέον ο δρόμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League

Ανοίγει ο δρόμος για την έναρξη του πρωταθλήματος της Super League, αφού λύθηκε το ακανθώδες ζήτημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, εξαιτίας του οποίου έχει «μπλοκάρει» η έγκριση της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος.

Η COSMOTE TV ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης την οριστική συμφωνία της για δύο χρόνια με τις πέντε μέχρι πρότινος «άστεγες» τηλεοπτικά ΠΑΕ (Απόλλωνα Σμύρνης, Βόλο, Ιωνικό, Λαμία και Παναιτωλικό), ενώ η ίδια πλατφόρμα είχε ήδη αποκτήσει τα δικαιώματα του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΟΦΗ.

Από τις υπόλοιπες έξι ΠΑΕ της Super League, οι πέντε (Ολυμπιακός, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα) έχουν συμβόλαιο με τη NOVA, ενώ ο ΠΑΟΚ βρίσκεται ακόμη σε διαπραγματεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως η διετής διάρκεια της συμφωνίας των πέντε ΠΑΕ με την COSMOTE TV δείχνει ότι πιθανότατα το ζήτημα της κεντρικής διαχείρισης θα μετατεθεί χρονικά για το 2023.