Skip to main content

Ανοίγει ο Καράογλου τις πόρτες του Διοικητηρίου για τους πολίτες

Ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου υποδέχθηκε στο Διοικητήριο μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου Πυλαίας

Γεμάτο είναι καθημερινά από πολίτες και μαθητές το Διοικητήριο, αποδεικνύοντας ότι είναι μια ανοιχτή κυβερνητική δομή και όχι ένας απρόσωπος χώρος.

Εξάλλου, από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) Θόδωρος Καράογλου είχε ξεκαθαρίσει ότι ήθελε το Διοικητήριο να είναι ανοιχτό για τους βορειοελλαδίτες.

Να είναι, δηλαδή το υπουργείο, το σπίτι του κάθε βορειοελλαδίτη, ένας χώρος που θα μπορούν να μπαίνουν μέσα και να το επισκέπτονται.

Χαρακτηριστικές είναι οι σημερινές εικόνες που καταγράφηκαν σήμερα στο Διοικητήριο, όπου ο κ. Καράογλου υποδέχθηκε μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου Πυλαίας.

«Αυτό εννοούσα όταν έλεγα ότι θέλω το Διοικητήριο να είναι ανοιχτό για τους Βορειοελλαδίτες! Εκατοντάδες μαθητές και πολίτες επισκέπτονται καθημερινά το ιστορικό κτίριο του ΥΜΑΘ για να θαυμάσουν την έκθεση έργων τέχνης "Σύγχρονες όψεις του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη". Πριν λίγο είχα τη χαρά να υποδεχθώ μαθητές του 5ου δημοτικού σχολείου Πυλαίας», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media ο υφυπουργός.