Skip to main content

Ανοίγει σήμερα τις πύλες του ο Αστερόκοσμος-Στη σκηνή η Στικούδη

Στις 19.00 η Κατερίνα Στικούδη θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα τραγουδήσει ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένας διαγωνισμός σαπουνόφουσκας

Ανοίγει σήμερατις πύλες του ο Αστερόκοσμος στη ΔΕΘ και θα υποδέχεται καθημερινά μικρούς και μεγάλους επισκέπτες με παιχνίδια, συναυλίες και εορταστικές εκδηλώσεις έως τις 7 Ιανουαρίου.

Σήμερα, ημέρα έναρξης του Αστερόκοσμου θα πραγματοποιηθούν πλήθος hapennings. Στις 19.00 η Κατερίνα Στικούδη θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα τραγουδήσει ενώ θα πραγματοποιηθεί και ένας διαγωνισμός σαπουνόφουσκας με έπαθλο 500 ευρώ για τον νικητή. Την Κυριακή θα τραγουδήσει η Τάμπτα ενώ στις 30 Δεκεμβρίου ο Κώστας Μαρτάκης.

Στον χώρο της έκθεσης έχουν ήδη τοποθετηθεί παιχνίδια λούνα παρκ ενώ οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς για την ολοκλήρωση του χριστουγεννιάτικου πάρκου. Φέτος, ο Αστερόκοσμος εκτείνεται σε 12.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου και 15.000 τ.μ. εξωτερικού.

Στο περίπτερο 13 θα υπάρχουν δύο παγοδρόμια, ένα για μικρά παιδιά και ένα για εφήβους ενώ στον υπαίθριο χώρο νοτιοδυτικά της έκθεσης θα βρίσκονται 18 παιχνίδια λούνα παρκ. Στα περίπτερα 14 και 15 θα φιλοξενούνται πλήθος δραστηριοτήτων, όπως οι 15 θεατρικές παραστάσεις που θα παρουσιαστούν, εργαστήρια, face painting, κουκλοθέατρο, διήγηση παραμυθιών και ταχυδρομείο για τα γράμματα στον Άη Βασίλη.

Ακόμα θα υπάρχουν μάγοι, όπως ο Γκρέι Άμπα, ενώ στη σκηνή του Αστερόκοσμου θα ανέβει και ο Αγάπιος Αγαπίου για να στήσει καραγκιοζοθέατρο. Ακόμα στον χώρο του Αστερόκοσμου θα φιλοξενείται και ο μεγαλύτερος Άη Βασίλης των Βαλκανίων ύψους 5 m με τον οποίο θα μπορούν να βγαίνουν φωτογραφίες τα παιδιά και οι οικογένειες τους.

Το εισιτήριο παραμένει στα 7 ευρώ ενώ η είσοδος για άτομα με αναπηρία και παιδιά κάτω του ενός μέτρου θα είναι δωρεάν.

Επίσης, δωρεάν θα είναι και το πάρκινγκ.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα εδώ