Skip to main content

Ανοίγει σήμερα το χιονοδρομικό κέντρο Καϊμάκτσαλαν

Ο διευθυντής του κέντρου είπε ότι η διαμονή ξεκινάει σε ένα δίκλινο από 90 ευρώ και πως θα γίνουν εκδηλώσεις τις ημέρες των Φώτων.

Ανοίγει σήμερα το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας, (Καϊμάκτσαλαν), όπως δήλωσε ο Θάνος Παναγιωτόπουλος, διευθυντής του συγκεκριμένου χιονοδρομικού κέντρου, στο ραδιόφωνο του ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος είπε ότι «ανοίγει σήμερα το χιονοδρομικό κέντρο, αφού στην περιοχή είχε μία καλή χιονόπτωση τις τελευταίες τρεις μέρες και υπάρχει και το σύστημα τεχνητής χιόνωσης που είναι σε λειτουργία ανελλιπώς το τελευταίο διήμερο».

«Η πληρότητα στον Άγιο Αθανάσιο και στα Λουτρά Πόζαρ είναι στο 100%» δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι «ο νομός Πέλλας είναι ένας ευλογημένος νομός, έχει την χαρά να έχει ένα χιονοδρομικό κέντρο, ένα φανταστικό οικισμό τον παλιό Άγιο Αθανάσιο, ένα φανταστικό τοπίο στα Λουτρά Πόζαρ, η Έδεσσα είναι υπέροχη πόλη, στους πρόποδες του Βόρα υπάρχει η λίμνη Βεγορίτιδα, όλοι μπορούν να καλύψουν όλη την ημέρα τους με διάφορες δραστηριότητες, να χαλαρώσουν, να ξεφύγουν». Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν το Νυμφαίο, την Φλώρινα, την Καστοριά και τη Βεργίνα.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι «η διαμονή ξεκινάει σε ένα δίκλινο από 90 ευρώ, υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις σε ξενοδοχεία και στο χιονοδρομικό θα γίνουν κάποιες εκδηλώσεις στα Φώτα».

Το χιονοδρομικό που ανοίγει σήμερα θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 το απόγευμα και υπάρχουν ειδικές τιμές για οικογένειες, φοιτητές αλλά γενικά είναι από 8 μέχρι 15 ευρώ ανάλογα τις επιλογές που θα κάνει κάποιος. Το χιόνι στη βάση είναι 20 με 25 πόντους αλλά στην κρέμαση το χιόνι είναι πάνω από ένα μέτρο και η θερμοκρασία στους -10.